Autor Téma: Holčička potřebuje tatínka  (Přečteno 4885 krát)

Offline Kralka

• 101 a více
Holčička potřebuje tatínka
« kdy: Června 22, 2017, 21:43:48 »
Holčička potřenuje tatínka

Jedná se prakticky o příbě dle fantazie jak si predstavuji souzití 2lidi, (muže a ženy) pokud jsou abdl.
 T: Tak miláčku napapat, umýt zoubky a okoupat. Potom dáme čistou plenecku a pyžamo. A že jsi taková moc hodná, tak spinkat ještě nemusíš.
K: Neci pinkat, ehhhhehhhehhhehh plinta čištťá , ja ně ee ně lulu
T:  Spinkat nemusíš, ale plénečka pujde dolů. Proto musíme Klárinku vykoupat, osušit a dát čistou plinku. Zadeček pěkně zapudrujem zásypem. Aby byla vonavoucka ta naše malá beruška.
K: neci, němám ee, někakala,   ehhhehhhhehhhhehh břísko au
T: Tak bříško bolí? To bude, protože asi nekakala. To musíme pomoct a do zadečku strčit teploměr Ono potom hovínko vyleze samo. A bude po bolesti. Neplakej. Utřeme slzycky a do pusinky dudlík
K: auuu ně teplo ně,  ťaťa radši šipešek
T:  Tak jo dáme čípek. A budu hladit bříško, aby bolelo méně. Ty moje pusinko malinká To jsou furt samé kokina a pak nemá bříško bolet. Zítra jen čajíček a piškotky
K:  beeeeee koko,  ci pintu,  ci pinkat dudu ci
T: Tak utřeme zadeček voňavými ubrousky, zasypeme, dám plenecku. Do pusinky dudu a zavřít očička, už jsou unavené, protože toho dnes hodně viděly Na nosanek pusinku, ať se krásně spinká Hladit budu po vlaskach než usne holčička moje
K:  dobřou ťadi,
T: Dobrou noc zlatíčko, ať se Ti něco moc krásného zdá
T:  A jak bylo ve školičce kočičko moje malá?
K:  Školta byja bežva. Poděm ňa bažeň? Maš vodni plintu? Ci ňovou pintu.
T: Holčička moje by chtěla do vodičky cachy cachy. No to musíme dát koupací plenecku a tělíčko namazat krémem proti sluníčku
K: jo jo jo ďáme, puděm těda na bažéň.  aje ci jukavky
T: Dáme rukavky a tatínka bude ve vodičce s Tebou, Aby ses mi neutopila. Víš, že jsi malinká a plavat ještě neumíš
K:  jo ťaďa ťaky do vodi,  ťak jeděm , a cim, brm brm ?
T: Ano auti brm brm, ale musíš být hodná tatinkova holčička a pěkně hačat na sedačce a být připoutaná a nekopat nozkama tatínkovi do sedadla když řídí
K: něbudu, ťak jeděm
T: Tak jsme u bazénku, sluníčko krásně svítí a je příjemné teploučko. Klarinku svlíknu do naha namažu tělíčko, dám koupací plenku, rukavky a šup do vodičky. Jejda ta je ale studená. Po chvíli si zvykneš. Už se krásně směje a kope nožičkami a plácá ručičkami. Učí se plavat miláček můj.
T: - tak miláčku sluníčko už chce jít spinkat a my taky musíme domů Na prstičkach už máš varhánky, podívej. Už je ti stejně zimečka, bradička se ti třepotá. Jdeme z vodičky honem
K: ďobše, aje mam bobek, maš pintu něbo aš v domešku
T:To víš, že až doma, musíš to vydržet. Tatínek zapomněl vzít čistou plenku. Doma umyju zapudrujem zadeček a dáme čistou voňavou plenku. Udělám nějaké dobré papání a potom se budeme dívat na pohádky
K: ajajaj , bobek je veňku. jeee papu, chci koko, a mličto,    ně pyškotik
T:To nevadí, že se pokakala. Má na sobě ještě tu plavací plenku. Za chvíli jsme doma a přebalime

Pokračování příště/ pokud bude zájem, mám toho dost,
« Poslední změna: Června 22, 2017, 22:05:19 od Kralka »
Mám vás všechny ráda!!!!! :D :D

Offline gumplík

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
Re:Holčička potřebuje tatínka
« Odpověď #1 kdy: Června 23, 2017, 12:38:55 »
Určitě piš dál, těším se na pokračování. :)

Offline JiříS

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
Re:Holčička potřebuje tatínka
« Odpověď #2 kdy: Června 25, 2017, 23:29:53 »
Zajmave už se těším na pokračování