Od doby co jsem v nové práci jsem si tak nějak zvykl na to,že přijdu do práce dostanu dudlík do pusy,plenu a půjdu pracovat.Tak jsem si na to navykl,že jsem se vždy do práce těšil.Na dnešní den jsem se těšil snad trojnásob,kdo by se netěšil na výplatní den.Ráno jsem vstal jako obvykle,kávička,ranní hygiena,snídaně,prostě jako každý den.Přišel jsem do práce a u dveří už stála paní,která nám dávala u dveří dudlíky do pusy,aby jsme se nezdržovali povídáním vzaly si montérky a šly popořadě do přebalírny.Když na mě došla řada lehl jsem si v klidu na lehátko a čekal až mě paní zabalí do pleny,abych mohl jít na své pracoviště.Poté co přišla paní,držela v jedné ruce plenu a ve druhé něco zvláštního,nevěděl jsem co to je,protože za celou dobu mého zaměstnání mi nic takového nedávala.Když najednou se mě zeptala zda jsem ráno kadil.Odpověděl jsem,že ne,neváhala a než mě zabalila do pleny strčila mě do zadku tři glycerinové čípky,Když jsem se zeptal proč mi je dala odpověděla,že se musím vyprázdnit.Zabalila mě do pleny a já šel se strachem na své pracoviště kdy to na mě přijde.
Začal jsem pracovat,když v tom mě popadla taková ta doba,kdy člověk letí hned na záchod,aby to stihl,ale řekl jsem si že to zkusím zadržet.Vydržel jsem to nějakou pul hodinku držet,když v tom to přišlo,v ten moment jsem cítil jak se plena plní a tak jsem koukal kolem sebe zda to někdo necítí.V tom si pro mě přišla paní a řekla mi ať jdu s ní,nešly jsme nikam jinam než do přebalírny,kde si oblíkla roušku než ze mně sundala tu plnou plenu.Já lehl na lehátko a ona ze mě sundala plenu,byl to tedy řádný zápach,ale musel jsem to vydržet.Paní mě utřela mokrou houbičkou,pořádně otřela do sucha,napudrovala a zabalila do čisté pleny.V tom mi řekla, že jsem tak poslušné firemní miminko,že by si mě vzala na pár dní domů.Koukla se mi do očí a nejspíše si všimla jak se mi rozzářili.Když skončila s přebalovaním zeptala se mě zda nemám hlad.Opravdu jsem nevěděl co říct,protože v době přestávky jsme dostávaly do kojeneckých lahví mléko nebo čaj a popíjely jsme to ke svačině co jsme si donesly z domu.Když jsem řekl že jsem doma moc nesnídal tak jsem viděl jak se na pousmála.V tom zamčela dveře od přebalírny a ja nevěděl co má v plánu.Přišla blíž k lehátku sáhla si pod triko a sundala si jedno ramínko od podprsenky.Když jsem spatřil ta nalitá prsa jen jsem kývnul hlavou,že tohle ne.Než jsem stačil hlavou uhnout,už jsem měl její bradavku v puse a ona řekla něžným hlasem "jen se nabumbej miminko,tobě ráda dám své mlíčko."Nic jiného mi nezbývalo než sát z jejího prsa mateřské mléko.Sál jsem asi deset minut,když jsem se odklonil od jejího prsa,řekla mi jen to,že už vím proč mi dala do zadku ty čípky.Bylo to proto,aby mě mohla vzít,přebalit a nakojit,že tohle nikomu nikdy neudělala.Poděkoval jsem jí a šel znovu pracovat.Když přišla doba kdy jsme si šly pro výplatní pásku.nevěděl jsem na co vše jsou zvyklí.Přišel jsem do kanceláře,kde byla paní účetní a měla u sebe dvě krabice.Nevěděl jsem co uvnitř krabic je a tak jsem přišel k ní a čekal.Podívala se na mě a s úsměvem mi předala výplatní pásku a řekla vyberte si v krabici vaši výbavu a můžete pokračovat.Já tedy otevřel jednu krabici a v ní byla hromada dudlíku,všelijaké barvy,když jsem se zeptal proč tolik dudlíků,dozvěděl jsem se,že každý zaměstnanec dostává ve výplatní den nový dudlík a také novou flašku na pití.Vybral jsem si tedy dudlík,flašku na pití a odešel jsem.Ve dveřích jsem potkal paní,která mě přebalovala a kojila a jen mi řekla"růžový by ti slušel víc"a šla za paní účetní.To co mi řekla mi začalo vrtat hlavou.Vrátil jsem se zpět ke své práci a pracoval dál.V průběhu dne jsem byl ještě dvakrát přebalen a pokaždé co jsem vešel do přebalírny paní se na mě stále usmívala a já to nějak nechápal.Den utekl jako voda a já šel s plnou hlavou otázek domů.
Pokračovaní příště.