Autor Téma: PVC inkontineční kalhotky  (Přečteno 10423 krát)

Offline peja

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
  • Malé pokakané batolátko
PVC inkontineční kalhotky
« kdy: Ledna 25, 2016, 19:54:36 »
Máte někdo zkušenost s těmito PVC kalhotkami :
http://tercio.cz/inkontinencni-kalhotky-suprima-pvc-oblekaci-2215.html  ?

Děkuji za odpověď

Offline mskvor

• 101 a více
Re:PVC inkontineční kalhotky
« Odpověď #1 kdy: Ledna 25, 2016, 21:57:00 »
Ahoj.

Možná mě někdo vyplísní za nekonkrétní odpověď, ale asi takto: Suprimu jsem vždy považoval za kvalitní firmu, která dělala výborné kalhotky, které se prodávaly v Německu v ZP (Sanitätshaus) a člověk za své peníze dostal odpovídající kvalitu. Poslední dvě koupě 2012 a 2013 byly zklamáním a zaznamenal jsem obrovský pokles kvality - kalhotky rychle ztvrdly, praskly kolem gumičky na nohou a dokonce, myslím, že to byly 1250, měly úplně nesmyslně našitou gumu na držení plen ( kupoval jsem výjimečně přes Azyl a tu gumu jsem považoval za zbytečnou, takže jsem to neřešil.) Po zkušenostech jsem si poslední kalhotky koupil v Intex a jsem spokojenej. Suprimu nezavrhuju, tyhle kalhotky vypadají dobře, ale prostě už si nejsrm tak jistej, jako když jem si kupoval jejich kalhoty prvně ( v minulém století, milé děti.)

Offline PetrMyslivec

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
« Odpověď #2 kdy: Ledna 26, 2016, 07:21:49 »
Podobně jako Mskvor - dříve fajn, ale kupoval jsem přesně tyto z tercia a od kalhotek se odtrhla guma (je našitá nesmyslně přímo k igelitu)

Offline svycarsko

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
« Odpověď #3 kdy: Února 01, 2016, 09:45:59 »
Nevím, tady s těmito zkušenost nemám, ale mám zkušenost s jinými od Suprimy a ty mi přijdou dobré. Jsou to 1211 a 1249, tak ty jsou dobré. Snad až na jedno, že není tolik výběr barev, ale nevím jaký byl dříve. Mohlo by být více transparentních. Tak snad se polepší.

Offline gumplík

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
« Odpověď #4 kdy: Února 01, 2016, 22:28:27 »
Já jsem je koupil u maminky z Břežan a zatím jsem s nimi spokojen. Nepoužívám jen tyto, postupně prostřídávám všechny kalhotky co mám. Jenom mi vadí, že nejsou i transparentní.