Abdl > Plenky
Obchod s plenkama
Dorotova:
Vypadají jak pro miminka :)
http://www.plenkybobanek.cz/latkovani-obchod/plenky-pro-deti/latkove-pleny-pro-dospele-seniory
rejden:
Koupil jsem a vyzkoušel pleny Bobánek. Naprosto úžasné sedí okolo stehen i okolo boků. Savé jádro je hodně vidět přes oblečení, nejsou ani trochu diskrétní, možná si je dokážu představit ven v zimě ale určitě ne přes léto. Krom jádra jde vidět přes oblečení také zapínání na suchý zip. Zapínání je snadné, dobře drží, materiál je ohromně jemný navenek ale zejména uvnitř. Savé jádro je bílé a až téměř semišové na dotek, nedokážu si představit se v nich pokakat bez separační pleny, flek už by nejspíš zůstal napořád. Savost je dost obstojná, nemůžu porovnat s jinými látkovými plenami, tyto jsou moje první, ale 4 větší počůrání vydrží. Kvalitou provedení jsou naprosto úžasné, pokud se chcete na cokoliv zeptat, tak do toho.
babyj:
Môžem potvrdiť. Aj ja som si objednal plenky Bobánek, vel.M. Naozaj nie sú diskrétne. Ale sú určené na noc a tak je to
pochopiteľné. Ale sú to prvé plienky ktoré mi naozaj dobre sedia. V noci toho naozaj vydržali veľa a nepretiekli, čo ma
ozaj prekvapilo. A k tomu kvalitný materiál a prevedenie.
plenkov:
Ahoj jsou super včera mi přišli tak jsem je hned použil ;)
nobody:
i ja je mam na sobe. Je pravda ze jsou urceny na noc , Jedine co je trosicku "zradnejsi" je obvod pasu a boku. Pro ty kdo maji kolem 100 (110) bych doporucil "M" . Velikost "L" je spise pro sirsi osoby . Jinak jsem s nima velice spokojen . Na denni noseni pouzivam klasicke latkove a kalhotky z In-tex.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi