Abdl > Plenky
Obchod s plenkama
ronik007:
Ahoj, omlouvam se jestli to tu uz nekdy bylo, ale chtel jsem se zeptat jestli je nekde nejaky obchod s plenkama, kde maji nejaky vyber a kde staci vzit, zaplatit a odejit. V ZP maji jen treba jeden nebo dva druhy a to jeste se zakladni savosti a z internetu se mi objednavat nechce. Nevim jak je to s diskretnosti. Mimochodem neobjednaval jste uz nekdo plenky z Patro.cz? Nevite jak to prijde zabalene? Dekuji
nuk-boy:
Já objednávám na pilulka.cz. Mají tam snad všechny značky a typy. Vyzvednutí je pak možné buď v lékárně, nebo zásilkovně. Přijdeš, řekneš svoje jméno nebo číslo objednávky, oni ti to přinesou, zaplatíš a hotovo.
PetrMyslivec:
Omlouvat se netřeba :D - sice se to tady řešilo už mnohokrát, ale protože toto řeší asi většina začátečníků, řešit stále bude. Jooo idea toho, že by existovalo místo, nejlépe co neblíže našeho místa bydliště, kde by měli skladem všemožné značky a velikosti plenek bez jediného dalšího zákazníka a dokonce i prodavačky a kde by bylo možné si je diskrétně a nepozorovaně odnést domů je dost nereálná, takže nezbývá nic jiného, než se přizpůsobit realitě a toho co tady u nás máme a podle svých možností se i za cenu menšího "risku" k vysněnému pomalými krůčky přiblížit - touha stejně nakonec zvítězí a odměna je sladká ;)
ronik007:
na blizkosti bydliste mi nesejde, na lidech a prodavacce taky ne, jde jen o to ze ve zdravitnickych potrebach maj jen po dvou druhach maximalne a to treba tu nejnizsi nebo stredni savost. jak to vypada treba v tom mk marketu v Praze? Diky
mskvor:
Ahoj,
Bohužel, dle mého názoru MK Market upadá. Paní, která měla na starosti prodejnu, odešla do důchodu a v prodejně se střídaji administrativní pracovniice z patra (nutno si na ně zazvonit.) Ekonomicky je to logické, do prodejny přjde (možná) pár lidí denně, ale pro obchod je to tragedie. Sice je na krámě pořád vystaveno relativně dost druhů plen, ale získat vzorky od něčeho nevého je nemožné, nějaké "poradenství" neexistuje. Osobně jsem už v posledń dně do MK Marketu nejezdl, protože vím co chci, a to dostanu a srovnatelné peńze v ZP. Na druhou stranu, pokud chceš něco méně běžného, tam to seženeš.
MS
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
Přejít na plnou verzi