Hele rauliku, dík za iniciativu. Aby bylo jasno, já jsem tá netrefená kachna, rejpal, clobrda (to poslední jsem teda ani nevygooglil, co znamená, taky nevím co je "tlustá prkenice")
Pro ujasnění, nebylo to zdaleka tak dramatické, jak se popisuje, jenom jsem nahlásil něco, co vypadalo jako bug/zapomenutá debug featura (a nakonec vypadalo jako man-in-the-middle nesmyslné přesmerování). Rauliku, vícero domén u https jsi vůbec nezmiňoval, ale když tak napiš, jaké bys v tom certifikátu měl mít.
StartSSL zdarma podporuje 2 domény (jednu doménu 2. řádu a další poddoménu). Nejlevnější multi-SAN certifikát ("multiple Subject Alternative Names", jak se certifikát s vícero doménami jmenuje) stojí asi od 420 Kč za rok, za víc roků je poplatek levnější. Když tak to zasponzoruju, pokud těch domén v certifikátu nebude hodně (od toho závisí cena). Případně pomůže s nasazováním.
Jinak se může počkat na ten Let's Encrypt, kde budou certifikáty zadarmo (v listopadu by se to mělo rozběhnout).
Méne techničtiny:
Mně přijde, že data přenášená odsud jsou relativně citlivá - zřejmě nikdo z vás nevěší na nos sousedům, že na tuto stránku chodíte. Možná netušíte, že je obrovské množství napadených domácích routerů (těch malých šedých, černých nebo bílých wifi "krabiček", co máte na skříni). Na nich se odposlouchává, co leze ven (třeba hesla, nebo cokoliv si "nový pán" zmyslí, že ho zajímá) a útočí se z nich dál. Tyto informace se hromadně prodávájí dál komukoli, kdo za ně zaplatí (nechci jít tady do detailů, už teď je post dlouhý, googlete "router botnet").