Autor Téma: kolik a jakých plenek máte doma ?  (Přečteno 35413 krát)

Offline Tropix

• Zloděj
  • 101 a více
  • *
Re:kolik a jakých plenek máte doma ?
« Odpověď #15 kdy: Srpna 29, 2015, 23:08:17 »
Jak někdo psal, mám zásobu díky vyskladnění z Náchoda. Asi 15x Eurony a 5x IDčka. K tomu jedny ABRI L4.
Tahám Vás za nos již dost dlouhou dobu - Vás všechny, které jsem - sice neúmyslně, ale přesto - okradl. Admin mi dal dost dlouhou dobu na to, abych se s Vámi vyrovnal, ale já na to kašlu

Offline kreter

• Email nefunguje
  • 10 a více
  • *
« Odpověď #16 kdy: Září 27, 2015, 21:16:01 »
molicare super pluis elka 7balikov a abeny m4 2baliky a idelitove plienki 4

Offline mimi

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
« Odpověď #17 kdy: Listopadu 22, 2015, 11:41:15 »
Dorotova,to tiše závidím...asi bydlis sama co.já kdybych měl kde dát latkovkyneni problém....

Offline Dorotova

• Email nefunguje
  • 10 a více
  • *
« Odpověď #18 kdy: Listopadu 23, 2015, 17:42:25 »
Bydlím s přítelem a tomu se to moc líbí. Počítala jsem je dneska a mám jich krásných 511 plínek bavlněných  :)

Offline mimi

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
« Odpověď #19 kdy: Listopadu 24, 2015, 14:23:00 »
Tak to je pekne,já mám jen 30ks 80x80....trošku ti závidím že máš i takového přítele...taky bych rád sehnaltakovou ppřítelkyni ;-)

Offline DryM

• Email nefunguje
  • 10 a více
  • *
« Odpověď #20 kdy: Prosince 17, 2015, 08:23:19 »
jeden balík Abena M3, asi 8x DryNites L :-) , 2x Tena Pants M  a nějaké zbytky z Tena Flex, M2, ...

Offline MartinP

• 10 a více
« Odpověď #21 kdy: Prosince 28, 2015, 18:16:42 »
Trochu to oživím...
240 ks Tena slip maxi medium, 75ks Molicare super plus, 90ks Abri form M4, 30ks ID slip maxi medium, 5x kalhotky z unikmocu.com a 20ks 70x70 bavlněných plen, a 5ks bodyček ušité paní Roubcovouz In-texu ( ty jsou super na spaní...záda)

Vše přes inzeráty za pár kaček. Ruku na srdce....do peněz to jde jak víme :-) takže alespiň tak

Offline umpalump

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
  • Hledám kohokoliv mladšího
« Odpověď #22 kdy: Ledna 28, 2016, 20:17:53 »
většinou 1-10 jednou sem měl 20max (teď to byly hlavně vzorky nebo pleny na kusy) ;)

Offline FrantaM

• Existující tvor
  • 101 a více
« Odpověď #23 kdy: Března 11, 2016, 07:50:47 »
Asi 25 bavlněných plen 80x80 a 4 balení Abriform M4

Offline invix

• 10 a více
« Odpověď #24 kdy: Března 22, 2016, 23:26:26 »
už mi toho dost ubylo ale nedávno jsem mel 20 bal euronů 8 bal tena slip maxi 2baliky tena flex maxi attends m9 6bal tena pants 4bal molicare mobile  4bal depend easyfit a asi 10bal vložnejch plen moliform a abri let 12pvc kalhotek a par latkovek

Offline mmisa

• Jsem modrej
  • 101 a více
  • *
  • milé oblečení
kolik a jakých plenek máte doma ?
« Odpověď #25 kdy: Března 23, 2016, 11:03:37 »
                       Vážení, plenkoví kolegové.

Chtěl bych tímto poděkovat v poslední době hlavně členům Dorotova, stalevplence i Raulikovi. A zároveň vyzvat ostatní přispěvatele, zda by mohli Své vzkazy a komentáře o tom, co mají doma, či zrovna na Sobě za plenky, dokumentovat přiloženými fotografiemi.
   Určitě to každého z nás velice zajímá a pohled na foto potěší i zvedne adrenalin a jistě by i velice oživilo a udělalo více zajímavou, tuto rubriku. Také by se i vytratily pochybnosti o tom, co zde občas někdo uvádí. 
   Předem Vám Všem, nejen za Sebe, děkuji.  mmisa   
« Poslední změna: Března 23, 2016, 11:10:58 od mmisa »

Offline djwiktor

• 101 a více
« Odpověď #26 kdy: Března 25, 2016, 15:22:12 »
Tiez sa k tomu priklanam, viackrat tu dakto pise ze ma velke mnozstva doma a v reale mozno len nechce "zaostat" .  Ja davam taku narychlo fotku, ako to mam u seba v jednej izbe momentalne naskladane - z tychto si doplnam v skrinke len ked uz je tam malo :)     Vo vreciach je to preto, lebo v izbe je velke stare okno z dvora a je vidno z ulice dnu.  Ak treba nejaku detail fotku, nie je problem.   Fotku uz daku v teme co mate dnes na sebe som uz daval. Nemam s tym problem.
P.S.  - urcite este niekoho zaujme krabica s napisom Cellsan adult diapers - a ano, je tam presne to co si myslite kolegovia slovensky - prave, nefalsovane a posledne, priamo od vyrobcu celoigelitove Cellsan plienky :)   Samozrejme , nie su na predaj.

Offline mmisa

• Jsem modrej
  • 101 a více
  • *
  • milé oblečení
« Odpověď #27 kdy: Března 29, 2016, 09:44:27 »

Zdravím Tě a díky za podporu i přispění s vizuálním zkvalitněním příspěvků.
   Máš hezké zásoby! Užíváš si je sám, nebo s pomocí někoho dalšího? Měl bys zájem, na nějakém dalším setkání lidiček, podělit se o Své zkušenosti s plenkařením? Zájem poslechnout si zážitky a třeba se i na něco z Tvých pokladů podívat, by jistě byl.

Offline djwiktor

• 101 a více
« Odpověď #28 kdy: Března 29, 2016, 21:50:21 »
Ahoj, zrazy pravidelne sledujem terminy a pod. ale ked clovek je kazdu chvilu niekde inde, alebo ma prace nad hlavu, nie je to jednoduche.  Ale mozno to raz vyjde a pridem pozriet :)   samozrejme poklady ked budem trochu doma, tak spisem a pofotim co vsetko za poklady som nazbieral za tie roky :) 
Plienkarenie si uzivam sam ale samozrejme mi to priatelka toleruje :)

Offline invix

• 10 a více
« Odpověď #29 kdy: Dubna 01, 2016, 18:20:13 »
jelikož sem právě doplnoval příruční zásoby tak sem udělal par fotek  abych umlčel pochybovače a nebyl tu jen za tlučhubu, štouralové jistě  budou namítat že  to neodpovídá   množství které jsem psal  ale  nemam potřebu  nikomu nic dokazovat a bud mi věříte nebo ne mě je to fuk.