Ahoj, v poslední době používáme nejčastěji Crinklz, hlavně kvůli poměru cena / výkon. Hlavně u přítelkyně jsou Crinklz dostačující, protože ji přebaluji dost často, takže není třeba větší nasákavosti. Občas ale potřebujeme mnohem kapacitnější plenku, hlavně, když přítelkyni beru k sobě do práce a potřebuje v ni být celý den.
Tak jsme objevili plenky Incontrol, které se mi zdají 2x tak tlustší než Crinklz a jsou také znatelně širší. Zatím testují na sobě (používám plenky, jen když přítelkyně není doma, máme DD/lg vztah). Mám Incontrol už 13 hodin, od šesti od večera, přičemž jsem večer vypil toho hodně, určitě přes 3 litry, kdybych měl Crinklz, ještě před spaním by protekly, Incontrol zvládly i ještě použití jednou v noci a ještě ráno, kdy močím nejvíce a stále drží a mám pocit, že ještě minimálně jedno čůrání zvládnou.
Znáte je taky? Mě by třeba zajímal rozdíl v typech, které nabízí, je jich hodně. My konkrétně objednali BeDry Night Briefs, ale jsou ještě EliteCare, Inspire+, Essential Briefs a BeDry Briefs...
Update: tak vydržely minimálně 15 hodin a myslím, že ještě by vydržely déle, ale už jsem je musel sundat, musím odejít ven. Přikládám foto před a po.