Autor Téma: Jaké plenky máte na sobě dneska?  (Přečteno 296762 krát)

Offline Trolko

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
Re:Jaké plenky máte na sobě dneska?
« Odpověď #495 kdy: Května 11, 2024, 16:02:00 »
Abu little Kings + body s dinosaurami ;D

Offline phoenix83

• 10 a více
« Odpověď #496 kdy: Května 13, 2024, 13:00:35 »
Ty jo, ty Nateen se zlepšily, ne? Co si pamatuju, tak tam byla taková otravná landing zone, vůbec to netěsnilo... Teď vypadají dobře. Ta lepítka drží?

Lepítka drží slabšie. A celkovo mi dojde jako nic moc. Znese toho celkom dosť kapacitne, ale na to že by mala byť až na obvod pasu 105cm tak ja mám 90cm a zle sa zapína. A po chvílke nosenia proste padá dole.

Offline xxx

• Příliš sexy na normální nick
  • 101 a více
« Odpověď #497 kdy: Května 13, 2024, 17:28:15 »
A ta landing zone už tam není? Pokud víš, co tím myslím. Protože na té to moc nedrželo, netěsnilo to a mám dojem, že se ty lepítka i trhaly.

Offline Okanzee

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
« Odpověď #498 kdy: Srpna 16, 2024, 06:59:15 »
Ahoj, v poslední době používáme nejčastěji Crinklz, hlavně kvůli poměru cena / výkon. Hlavně u přítelkyně jsou Crinklz dostačující, protože ji přebaluji dost často, takže není třeba větší nasákavosti. Občas ale potřebujeme mnohem kapacitnější plenku, hlavně, když přítelkyni beru k sobě do práce a potřebuje v ni být celý den.

Tak jsme objevili plenky Incontrol, které se mi zdají 2x tak tlustší než Crinklz a jsou také znatelně širší. Zatím testují na sobě (používám plenky, jen když přítelkyně není doma, máme DD/lg vztah). Mám Incontrol už 13 hodin, od šesti od večera, přičemž jsem večer vypil toho hodně, určitě přes 3 litry, kdybych měl Crinklz, ještě před spaním by protekly, Incontrol zvládly i ještě použití jednou v noci a ještě ráno, kdy močím nejvíce a stále drží a mám pocit, že ještě minimálně jedno čůrání zvládnou.

Znáte je taky? Mě by třeba zajímal rozdíl v typech, které nabízí, je jich hodně. My konkrétně objednali BeDry Night Briefs, ale jsou ještě EliteCare, Inspire+, Essential Briefs a BeDry Briefs...

Update: tak vydržely minimálně 15 hodin a myslím, že ještě by vydržely déle, ale už jsem je musel sundat, musím odejít ven. Přikládám foto před a po.
« Poslední změna: Srpna 16, 2024, 09:06:12 od Okanzee »

Offline balicek22

• 101 a více
  • Nejvíce preferuji Diaper Bondage s trochou SM
« Odpověď #499 kdy: Srpna 24, 2024, 09:38:08 »
Ahoj, v poslední době používáme nejčastěji Crinklz, hlavně kvůli poměru cena / výkon. Hlavně u přítelkyně jsou Crinklz dostačující, protože ji přebaluji dost často, takže není třeba větší nasákavosti. Občas ale potřebujeme mnohem kapacitnější plenku, hlavně, když přítelkyni beru k sobě do práce a potřebuje v ni být celý den.

Tak jsme objevili plenky Incontrol, které se mi zdají 2x tak tlustší než Crinklz a jsou také znatelně širší. Zatím testují na sobě (používám plenky, jen když přítelkyně není doma, máme DD/lg vztah). Mám Incontrol už 13 hodin, od šesti od večera, přičemž jsem večer vypil toho hodně, určitě přes 3 litry, kdybych měl Crinklz, ještě před spaním by protekly, Incontrol zvládly i ještě použití jednou v noci a ještě ráno, kdy močím nejvíce a stále drží a mám pocit, že ještě minimálně jedno čůrání zvládnou.

Znáte je taky? Mě by třeba zajímal rozdíl v typech, které nabízí, je jich hodně. My konkrétně objednali BeDry Night Briefs, ale jsou ještě EliteCare, Inspire+, Essential Briefs a BeDry Briefs...

Update: tak vydržely minimálně 15 hodin a myslím, že ještě by vydržely déle, ale už jsem je musel sundat, musím odejít ven. Přikládám foto před a po.

InControl používám už delší dobu a naprosto jsem si je zamiloval. Extrémně savé, super pohodlné (střih mi velmi sedí, někomu nemusí) a nezažil jsem víc heboučkou plínu uvnitř než je InControl. Mám tři verze, Be Dry, Elite hybrid a Be Dry night, viz. foto.

Offline Okanzee

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
« Odpověď #500 kdy: Srpna 30, 2024, 07:20:13 »
Jem bych k těm plenkám InControl dodal, že mají menší velikosti okolo pasu, řekl bych až o 1 velikost. Přítelkyně používá plenky vel. M a asi by se vešla do S, ale Incontrol vel. M sotva zapne... V mém případě to samé, používám velikost L, ale Incontrol vel. L sotva zapnu...

Offline Okanzee

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
« Odpověď #501 kdy: Září 01, 2024, 08:03:21 »
Rád bych se podělil o další testování plenek Incontrol. Tentokrát jsem testoval, co vydrží, když se použiji ihned po zabalení i na velkou potřebu, přičemž jsem díky tomu očekával jejich poloviční vydrž než jen při používání na malou (což se pak potvrdilo). Zabalení v 6 večer po příchodu z hospody, tudíž ten večer kromě "kakání" musely ještě dost absorbovat, přičemž jsem večer zvládl ještě pár lahvových piv. Po ranním vzbuzeni, kdy je močení největší, v 7 ráno, pořád ještě držely, ale už jsem se bál. Abych včas odhalil případné úniky, použil jsem přes ně pouze obyčejné trenky. Po ranní kávě a dalším "kakání" a čůrání trenky navlhly, leč plenka nikde zjevně neprotekla, tudíž lehký únik někde přesně v okolí rozkroku. Závěrem tedy - při vypití opravdu hodně tekutin a použití plenky 2x k velké potřebě a to i hned po zabalení, plenka vydrží min. 12 hodin... A co víc - nepoužil jsem žádnou hygienu proti opruzeninám. Po delší době třeba u Crinklz už mi pálilo okolo stehen, hlavně kolem gumičkek v rozkroku, tady je to úplně bez problémů, ale každý na to určitě může reagovat jinak.

Offline martinpcz

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
« Odpověď #502 kdy: Září 02, 2024, 15:15:15 »
Momentálně Tena Slip Maxi. Chtěl jsem objednat ty s obrázky z mmmm.sk, ale už jsem se nemohl dočkat. :)

Offline Trolko

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #503 kdy: Září 04, 2024, 09:37:24 »
dnes  molicare super L (ešte plastové) na dovolenke ;D

Offline Malejjelen

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
« Odpověď #504 kdy: Září 13, 2024, 08:52:09 »
Od včerejšího večera mám na sobě NRU tinimals s jedním boosterem. Zatím tři počůrání a ještě jich několik zvládne. Je to příjemný balík na deštivý den, bodyčko krásně drží vše na místě

Offline Malejjelen

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
« Odpověď #505 kdy: Září 16, 2024, 18:33:15 »
opět NRU při hraní WOT, tak kdo tady taky paří hry ? pohoda nemuset přerušovat hru