Abdl > Plenky

Plenky pro zacatecnika

<< < (3/5) > >>

PetrMyslivec:
Ani já jsem to nepochopil, protože ona to totiž zase taková legrace není... je to sice do jiného tématu, ale když už to tady rozmazáváš, tak máš pravdu, že většině lidí je úplně jedno pro co si chodíš na poštu, ale někde ta situace může být docela jiná. Třeba v menší městech, nebo na dědinách o sobě lidé vědí první poslední a je dobré začátečníkovy poradit co by se mohlo přihodit... mně se stalo několikrát, že přišli plenky v originální krabici - dneska to neřeším, protože objednávám jak píšeš přes konkrétní lidi na aukru apod., případně objednám na e-shopu zdravotnických potřeb přes pilulku a jenom tam zdělím, že mám objednávku - většina mě tam zná, takže nemusím ani říkat jméno, ale moc dobře si pamatuji na své začátky a tak se lidem jako Pettulinka a podobným vůbec nedivím, natož abych jejich obavy nějak zesměšňoval >:(

Nechci dělat Vendulku (ať je to klidně za banánka, s tím se v tomhle případě smířím), ale myslím si, že daleko lépe jde poznat kdo je tady "jetý" z úrovně psaného projevu, než z podložených obav.

Občas by to chtělo se trochu vcítit do druhých, než ze sebe dělat mistry světa.

raulik:
Souhlas s Petrem, ne kazdy to ma tak jednoduche. Ja to taky neresim, ale... Posledni balik byl sice pekne zabalenej, ale odesilatel klinikshop.cz :-D Tak jsem rikal prodejci, ze me osobne je to fuk, ale nekdo muze bejt docela nasranej az beda :-D :-)

Btw> Proc by to melo byt Petre na banana ? Koukam ze v tom obecne dost plavete, co je a co neni na banana. Neplette si demokracii se soukromym vlastnictvim a jak jsem se vcera dozvedel fasismem :-)

Mirca > Hod se do klidu chlapce.

Mskvor > Taky ji/ho nechapu :-D

vyckis:
Já objednávám přes Pilulku a jsem spokojen.Vždy do poznámky napíšu diskrétní balení a dojde to v nepopsané krabici zalepené tmavou páskou.Vyzvednu balik a odcházím.Ale je potřeba, jak říká Petr těm co začínají pomoct a poradit.Co bych za to dal,kdyby byl internet,když ja jsem začínal....

goodnite:
Musím souhlasit s většinou začátečníkům je třeba pomoc . Mě osobně forum v mnohém pomohlo a to i rada s tím lístkem ze ZP že jsou pleny pro nikoho jiného. Ti co tu dělají jen ramena jaká je to dnes sranda tak neví o co de. Já např. bydlím ještě s rodiči a zvědavost nezná hranic. Furt se ptají co mě to chodí za balíky ,tak se vymlouvám že je to pro kolegu z práce že je to z e-shopu kde já mám slevu a podobně. Kdyš jsem chodil ještě na učnák tak jsem říkal že je to pro spolužáka ale to jsem předevžím objednával vzorky zdarma od různých značek. Dnes je to mnohem jednoduší díky internetu a dříve to muselo být dost děsný jít do ZP  :-[chci pleny na sebe nevím jaké a jakou velkost :'( nechtěl bych to zažít . Dneska si na netu najdu značku , velkost a přesný název a jdu do ZP to a to chci. Ale jako začátečník jsem sprva kupoval dětské na to nikdo nekouká a kort když ví že v rodině je malé dítě. Jinač pošty na vesnicích děs a hruza čeho všeho se všímají.

xsat:
2 Mircaa: ??. Taky jsem to nepochopil. Už to pls nehul a vysvětli, co to mělo znamenat.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi