Abdl > Plenky

Plenky pro zacatecnika

(1/5) > >>

Pettulinka:
Ahoj, jsem už pár let taky ABDL praštěný, ale oproti ostatním tady na fóru jsem v tomhle stále ještě začátečník, takové malé miminko ve světě dospělých  :) . Nemusím asi ani podotýkat, že o mé zálibě zatím vůbec nikdo neví, a rád bych aby to tak zůstalo. Mám za sebou už i první nákup plenek. Objel jsem asi 4 lékárny než jsem narazil na nějakou, kde plenky pro dospělé měli. Byl to ale porod, strašně jsem se styděl a zároveň byl z toho celý rozrušený. Naneštěstí mi prodaly nějaký Teny, ale jen nasazovací kalhotky a můj sen jsou plenky na lepítka.

Má prosba o radu tedy zní, "jak si koupit diskrétně plenky" ? Láká mě to online, ale nemůžu si je nechat zaslat poštou rovnou domů. Tak jsem zvažoval možnost "balík na poštu", ale tam mám zase strach, že u okýnka dostanu přímo viditělný balík plen se všema logama a obrázkama. Máte nějaký tip? Zkušenosti? Možná i rada ohledně typu a značky plínek a doporučení na eshop by se hodila  :) Díky moc

mskvor:
Ahoj,

Chápu Tvé obavy z nákupu, to časem přejde. Určitě je lepší jít do zdravotnických potřeb než do lékárny, tam je mají skladem. Chceš-li nakoupit přes net diskrétně, je to jednoduché. Stačí si nechat poslat balík na Uloženku či něco podobného a máš to úplně v klidu. Při maximální úrovni paranoie se zaregistruješ pod falešným jménem a adresou, zaplatíš na Uložence hotově a nikdo nic nekontroluje.
Pokud jde o pleny, já doporučuji Seni Quattro, ale záleží na Tobě, zkus se porozhlídnout v diskusích tady.

Ms

DLTom:
Objednej poštou z eshopu, vše ti přijde v neutrální hnědé krabici, strach je neopodstatněný. Pro jistotu a klid na duši si do poznámky k balíku napiš diskrétní zabalení.

Mircaa:

--- Citace: Pettulinka  Července 15, 2015, 05:57:06 ---Ahoj, jsem už pár let taky ABDL praštěný, ale oproti ostatním tady na fóru jsem v tomhle stále ještě začátečník, takové malé miminko ve světě dospělých  :) . Nemusím asi ani podotýkat, že o mé zálibě zatím vůbec nikdo neví, a rád bych aby to tak zůstalo. Mám za sebou už i první nákup plenek. Objel jsem asi 4 lékárny než jsem narazil na nějakou, kde plenky pro dospělé měli. Byl to ale porod, strašně jsem se styděl a zároveň byl z toho celý rozrušený. Naneštěstí mi prodaly nějaký Teny, ale jen nasazovací kalhotky a můj sen jsou plenky na lepítka.

Má prosba o radu tedy zní, "jak si koupit diskrétně plenky" ? Láká mě to online, ale nemůžu si je nechat zaslat poštou rovnou domů. Tak jsem zvažoval možnost "balík na poštu", ale tam mám zase strach, že u okýnka dostanu přímo viditělný balík plen se všema logama a obrázkama. Máte nějaký tip? Zkušenosti? Možná i rada ohledně typu a značky plínek a doporučení na eshop by se hodila  :) Díky moc

--- Konce citace ---

Ahoj taky jsme kupovali z e-shopu ale poslední dobou najdeš většinou velice levně na Bazoš.cz , v shopech balík za asi 400+ něco navíc jak kde, na Bazoši je to deset dní jsme objedńali 3balíky po 30ks Tena Flex, balík za 80,-Kč a 3x Depend 20ks v balíku taky za 80,-Kč/ks. Platba na účet opět jak kdo požaduje ale bát se nemusíš dojde diskrétně v krabici. Na Bazoši se dobře nakupuje mám i navigaci za 760,-Kč super. Přeci nebudeš rvát do plínek zhruba 450 a více za ks když jiní dávají na prodej za hubana od 60 až třeba 140, musíš se v tom prohrábnout a odpovědít na inzerát který se nabízí níže a vybrat plínečky které ti sedí. Ostatní později. Tak se neboj a hodně zdaru přeji. Miruš.   :)

Mircaa:
Pardon došlo k omylu, stránka se jmenuje noveinzeraty.cz  pak zadejte plenky a mělo by to být
bazoš je trocha jiný styl, omlouvám se ...  ;)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi