Hmm... Tak někdo už psal zprávu s dotazem, jak jsem začínala. To by se mohlo dát i sem, nebo ne? Když už to mám napsané:
Začínala jsem hodně mladá, počůráváním bez plenek. Jako malá holka jsem měla různé nehody. Třeba když mě něco hodně rozesmálo, trochu jsem to pustila do kalhotek. A tak podobně. No a protože to bylo příjemné, občas jsem to večer před koupáním pustila v koupelně do kalhotek úmyslně. Mokré kalhotky jsem pak schovala do špinavého prádla. Pamatuju taky jak jsem se počůrala v posteli. Klasický sen, že jdu na záchod, čůrám, a pak jsem se probudila, a zjistila jsem, že čůrám doopravdy. Hned jsem to zastavila, ale srdce mi bušilo a moc se mi to líbilo. Postel už byla mokrá, tak jsem to pustila ještě trochu, tentokrát už úmyslně. Pak jsem si sundala mokré pyžamo a nahá jsem se snažila usnout vedle toho mokrého fleku. Přechod k plenkám byl asi díky tomu, že se mi líbilo být mokrá, ale skrz kalhotky to hned proteče, tak jsem přemýšlela, jak si to víc užít. A napadlo mě, dát si do kalhotek malý ručník. No a to už je k plenkám blízko. Jako starší jsem si taky učůrávala do menstruačních vložek, a tak podobně.