Autor Téma: Nováčči, koukejte se představit  (Přečteno 198486 krát)

Offline Potvůrka

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
  • Omlouvám se, že teď nepíši příběhy.
Re:Nováčči, koukejte se představit
« Odpověď #225 kdy: Dubna 23, 2023, 22:17:10 »
Ahoj,

tímto bych se vám chtěla představit.

Jsem člověk měnící si pohlaví, nechávám si ho změnit  na ženu. Plenky nosím abych se cítila bezpečně. Co se týče mě 24 letá žena s partnerem (ano, fakt o tom ví!!..už spolu nějaký ten pátek bydlíme :3 :)...mění plenky zdatně ať už je plenka jenom mokrá nebo mám v ní bobáka). Ne, nevadí mu to :) A tak bych to asi uzavřela, nevím co sakra o sobě napsat. :3 :P

Joooo abych zmínila ještě jednu věc, každý můj partner/ka věděli, že plenky nosím. Jsem totiž psychopatka a tomu, kdo to nepochoil, tak jen říkám "tam jsou dveře. Nazdar!!!" :3
:3 Potvůrka :3

Offline Diaperboy123987

• Registrovaný uživatel
  • Čerstvé maso
  • Mám 25 rokov
« Odpověď #226 kdy: Května 13, 2023, 16:45:33 »
Ahojte :) Hľadám tu niekoho zo Slovenska PE PD a okolie som gay mám 24 rokov a rád nosím plienky

Offline Okanzee

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
« Odpověď #227 kdy: Května 16, 2023, 13:24:40 »
Ahoj, je mi 35 a po několika zkušenostech, z toho v jednom dlouhodobějším vztahu, jsem si ujasnil názor, co přesně hledám a co mě baví. Je to vztah DD/lg, moci se o lg starat, pečovat o ní, hrát si s ní, k tomu se líbí, když je oblečená jako batole a má plínky. V DD/lg vztahu mi jde hlavně hlavně o age regression, než o roleplay. Což vše tohle bylo přesně obráceně v tom dlouhodobějím vztahu, šlo o občasné hrátky a o roleplay. Tak zde bych se s nějakou chtěl seznámit, i když evidentně je šance abnormálně malá, za pokus to stojí, protože jiný vztah si ani nedokážu představit. Hledám na více tématických seznamkách, ale uživatelská základna je malá.

Offline ShyDiaperBoy

• Registrovaný uživatel
  • Čerstvé maso
« Odpověď #228 kdy: Července 15, 2023, 20:00:55 »
Ahoj jsem kluk z Olomouckého kraje co rád nosí a používá plenky, je mi 23 let a rád bych poznal další lidi co mají stejnou zálibu jako já.

Offline gayABDL

• Registrovaný uživatel
  • Čerstvé maso
« Odpověď #229 kdy: Července 25, 2023, 09:59:46 »
Čau, mladý ABDL co si rád povídá o tématu, nosí plenky a všechno okolo nich. Přátelství nabízim komukoliv :)

Offline DirtySophy

• Registrovaný uživatel
  • Čerstvé maso
« Odpověď #230 kdy: Srpna 04, 2023, 16:34:04 »
:-)
Ahojte som chalan mám 21 rád nosím plienky a aj do nich cikám a kakám. Milujem ich už od svojich 13 rokov a nedávno som do toho zasvätil aj moju priateľku takže si to užívame spolu.

Offline DirtySophy

• Registrovaný uživatel
  • Čerstvé maso
« Odpověď #231 kdy: Srpna 05, 2023, 21:07:30 »
:-)

Ahojte som chalan mám 20 rokov a som aj AB aj DL , rád nosím plienky cikám aj kakám do nich. Nosím ich aj doma s dudlíkom v ústach a bodyčku na sebe a aj vonku v nejakom tesnejšom oblečení aby bolo plienku vidno to mám veľmi rád.
Túto záľubu zdieľam už aj s priateľkou a veľmi si to užívame. Budem rád keď kohokoľvek s rovnakou zálubou spoznám :)

Offline ababyi

• Administrator
  • 101 a více
    • mmmm.sk
« Odpověď #232 kdy: Srpna 06, 2023, 11:43:31 »
Za pár dní o rok menej ... prezradíš, ako na to? :)

Offline Tormen

• Registrovaný uživatel
  • Čerstvé maso
« Odpověď #233 kdy: Srpna 28, 2023, 13:54:33 »
Ahoj, zdravím všechny a přeji krásné odpoledne!

Rád bych se vám jako nováček představil. Sexuálně jsem otevřený člověk, mám rád obecně BDSM v celé jeho šíři. Nejbližší mi ale je ABDL, hodně blízké mi je i DD/lg. Jsem heterosexuální a přesto, že v běžném životě tak ani nepůsobím, tak sexuálně jsem v roli dominantní. Z toho vyplývá, že moje role v ABDL je především role Pána pro holčičku v plínce. Jsem o trošku víc zaměřený na DL než na AB a při sexuálních hrátkách se mi strašně líbí všelijaké čůrací a počůrávací hry, ideálně spojené s plenkami hlavně na opačném pohlaví. V běžném životě mi je sympatické DD/lg nastavení ve vztahu, a to i bez neustálého nošení plínek. S DD/lg i ABDL ve vztahu mám zkušenosti.

Jsem třicetiletý Pražák, vysokoškolák, rozumný, sportovně založený a introvertní člověk. Myslím si, že i vcelku hezký. S některými z Vás jsem se viděl teď na dvou srpnových srazech v Ateliéru.

Krásný den všem!

Tormen

Offline technik5

• Registrovaný uživatel
  • Čerstvé maso
« Odpověď #234 kdy: Srpna 30, 2023, 17:50:35 »
Ahoj, jsem z Písku a na plenky jsem ujetej již hezkou řádku let.

Offline technik5

• Registrovaný uživatel
  • Čerstvé maso
« Odpověď #235 kdy: Září 13, 2023, 15:23:31 »
Ahoj, jsem z Písku a na plenky jsem ujetej již hezkou řádku let.

Offline babyika

• 10 a více
« Odpověď #236 kdy: Září 14, 2023, 19:32:57 »
Jsem z Českých Budějovic a taky dlouho nosím plenky

Offline Malejjelen

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
« Odpověď #237 kdy: Září 21, 2023, 21:25:15 »
Ahoj,
jsem tu nový, ale navštěvoval jsem tuto stránku často bez registrace. Nejsem žádný fake prostě popravdě.
Jsem mladý muž z východních Čech.
Jsem spíše jen na plenky, samozřejmě k tomu i bodyčka a dudlíku občas neodolám. Ale jiné dětské věci mě nelákají.
k plínkám mě to táhlo od dětství. Až při střední škole jsem si ale koupil první pleny. Chvíli mi trvalo než jsem našel nějaké dle představ. To ještě nefungovali ABDL obchody, takže klasika lékárna a ID slip s plastovým povrchem. Ted už ale využívám převážně pleny Trest nebo little kings. Ale i jiné ABDL pleny.
Před pár roky jsem si našel přítelkyni s tou jsme se nějako při našich hrádkách dostali na podobné téma. Tak jsem pomalu na to přešel a svěřil se. Přítelkyně mi to toleruje a občas si i sama plenu vezme. Já je mám na sobě občas i na veřejnosti samozřejmě pod normálním oblečením a používám je tak jak se má. Jen né na kakaní. Na veřejnost si beru klidně i abdl plenu pod rifle nebo v zimě pod oteplováky, ale snažím se být vždy diskrétní. Doma si do plen Trest dám klidně ale i vycpávku.

Offline Lucie

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
« Odpověď #238 kdy: Září 24, 2023, 14:26:17 »
Ahoj, zdá se, že tohle je jediné téma kam lze momentálně psát, takže to asi bude úmysl, že? Já moc na tyhle intro témata nejsem. Proč jsem se tady zaregistrovala je jasné. Ráda se počůrávám do plenek i bez. Poslední cca rok nosím pleny každý den kvůli práci. Někdy si vezmu i na noc. Snad to pro začátek stačí. Další info třeba někdy později.  :)

Offline Miminecko

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
« Odpověď #239 kdy: Září 24, 2023, 15:46:06 »
Těší mě ... popíšeme?