Tohle mě docela rozesmívá.
Já jsem třeba ABDL, spíš to AB. Podle mě je spíš problém v mužských očekáváních. Vás v drtivé většině zajímá jen to vzrušení a pocit ohledně plenek. Nechci generalizovat, ale jsou to mé dosavadní zkušenosti, kterých není ze stránek jako třeba fetlife.com málo.
Nechci opět mluvit za všechny holky, ale pro mě je to o psychologických pocitech, o těch vzrušivých méně. A to je právě problém, vy, zdá se mi, očekávát, že si holka navleče plínku, vy si navlečete plínku a oba se neudržíte a začnete masturbovat nebo si to rozdáte. Tak to u mě jako u ženy vůbec nefunguje. Já mám ráda plenky, protože mi poskytují emocionální komfort, pocit, že nemám kontrolu, a AŽ POTOM se občas dostaví nějaké sexuální pocity. Ale co mi přišlo, tak u vás je to na prvním místě a s takovýma lidma nemá cenu se bavit v takové rovině, proč je holek málo, co mají rády plenky. Není jich málo. Když zavítáte na stránku fetlife.com, která se sice tváří na první pohed jako BDSM, tak naleznete tuny a tuny holek, které nosí plenky, cucají dudlíky, identifikují se mimo jiné jako třeba dvouleté, tříleté, šestileté - ne aby si vyhonily, ale pro emocionální komfort, což je asi těžké pochopit.

Je jich hodně, ale většina se distancuje.
Snad se to nikoho nedotkne, ale můj názor je postaven na četných zkušenostech a vlastních pocitech a pozorováních, takže to tak berte.