abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Všeobecná diskuse o plenkách
Holky, zeny a plenky
fusak:
Áno, presne to sedí a zhruba aj ten pomer AB vs DL u žien.
AB je viac o pocitoch a nazvime to, životnom štýle, DL je pliekový sexuálny fetiš. A v pocitoch, tam sú ženy, na rozdiel od nás, doma :)
mitja:
Ahoj všichni. Je to tak. Holky nemají potřebu nosit plínky, aby se zevně stimulovali. Jejich citlivé místa jsou úplně někde jinde. Proto to je většinou záliba kluků.Já osobně mám nejraději zabalování se do plen a nasledné první pohyby po zabalení.Hebký dotek látkových plen v imtimních partiích je prostě úžasný. Další vzrušivý pocit mám po vyčůrání se do nich. Pocit tepla a a vlhkosti, která opět stimuluje mé imtimní místa při rozlévání se do plínek a je jako ruka plížící se v trenkách. Tohle holka prostě nepozná, aspoň teda drtivá většina. Jsou výjinky, které jsou DL a ty by nám mohli sami říct, co je na tom tak vzrušujícího. Docela by mě to zajímalo od skutečné DL holky. Já mám to štěstí, že mojí manželku plínky vzrušují, ale sama neví, co přesně. Může to také být to, že ví, že to vzrušuje mne.Má ráda, když jí po plínkách hladím. Myslím tedy, že je několik málo žen, které mají citlivé vzrušující místa, kde se plínky dotknou. Jenže je jich málo, které zkusili plínky nosit. Tudíž nepoznaly ten příjemný pocit a proto plínky nenosí. Kdyby jsme mi kluci šířili plínky více mezi holky, možná by jich bylo časem víc. Jenže ještě chybí ta odvaha se přiznat k AB/DL. Mi to trvalo několik let.
kropinda:
Dobré poledne pánové. Já jsem tedy DL jen občas... Spíše mě uspokojuje a vzrušuje starat se,pečovat o svého přítele který je ABDL. Ale jsou chvilky kdy si velmi ráda plínky nasadím... A na otázku co ženy může uspokojovat na plínkách: představte si že dle anket jen 30℅ žen dokáže dosáhnout vaginálního orgasmu a zbytek klitoriálního...jsem vděčná,že se mohu řadit mezi těch 30℅. Co tím chci říct?? Že ženské pohlavní orgány jsou kolikrát citlivější než mužské a takový pocit v plínce ta hebkost na poštěváček je vzrušující než samotný dráždění vagíny.
tretioko:
Ta moje DL kamoska ma docela zajimavou vec mezi nohama (postevak to sice je, ale malokdy se vidi tak velikej.) To by asi i sedelo s tim, co je zde napsano od ostatnich a asi i odpoved na to, jaka zena (resp "jakou ji musi mit) aby mohla byt DL. Pritom ona sama je docela prcek (1,55 m.) A nez do me nekdo zacne rejpat, ze je to "mala holcicka," tak to treba i je, ale je o rok a pul starsi nez ja.
gumidek:
Možná by tu byl ještě jeden důvod,proč je mezi plenkařema převaha kluků.Je to vlastně jen praktická pomůcka při autoerotice.Z dětství máme vsugerované,že plenky a plenkové kalhotky zadržují jisté produkty,které by jinak znečistily oblečení.No a právě tohle může být jeden z důvodů,proč si my,pánové, tak rádi oblékáme plínky.Dodnes si pamatuji z dětství lamentace mojí mámy nad pyžamem znečištěným mým spermatem.A nejen pyžamo.Myslím,že prostěradlo také bylo dost poznamenané.Bylo to veliké trauma,kdy jsem prostě "musel" a pak jsem najednou nevěděl,co s mokrýma kalhotama.Dnes si to dokážu ještě nádherně užít právě v plínkách a igelitových kalhotkách a nemusím přitom řešit kam s tím a co pak.Prostě naprostá pohoda.
Jinak z vlastní zkušenosti.Příjemný dotek hebké plenky a igelitu vnímám především na zadku,v tříslech,na podbřišku a potom přesně v rozkroku.Dotek plínky či igelitu na penisu zase až tak nevnímám.To mě dráždí spíš až když začnu přes plenku a igelit masturbovat.Zdraví g ;)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi