abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Všeobecná diskuse o plenkách

Holky, zeny a plenky

<< < (3/5) > >>

Valerie:

--- Citace: "kropinda" ---Dobré poledne pánové. Já jsem tedy DL jen občas... Spíše mě uspokojuje a vzrušuje starat se,pečovat o svého přítele který je ABDL. Ale jsou chvilky kdy si velmi ráda plínky nasadím... A na otázku co ženy může uspokojovat na plínkách: představte si že dle anket jen 30℅ žen dokáže dosáhnout vaginálního orgasmu a zbytek klitoriálního...jsem vděčná,že se mohu řadit mezi těch 30℅. Co tím chci říct?? Že ženské pohlavní orgány jsou kolikrát citlivější než mužské a takový pocit v plínce ta hebkost na poštěváček je vzrušující než samotný dráždění vagíny.
--- Konce citace ---
Skvěle řečeno! Někteří pánové by holt potřebovali lekci z anatomie... ;)

fusak:
Lekcie už mám za sebou, aj praktické cvičenia. Pravda, ďalším sa rozhodne nebránim.  ;)
U väčšiny ABDL má táto úchylka pôvod v detskom veku. A pohlavný dimorfizmus v detskom a dospelom veku sú dve rôzne veci.
Rád si prečítam ženský pohľad na to, prečo je štatisticky významne menej AB/DL žien, než mužov. Jeden názor tu už napísala Kropinda a ďakujem zaň. Aké je vysvetlenie podľa teba, Val ?

Anonymous:
Tohle mě docela rozesmívá.

Já jsem třeba ABDL, spíš to AB. Podle mě je spíš problém v mužských očekáváních. Vás v drtivé většině zajímá jen to vzrušení a pocit ohledně plenek. Nechci generalizovat, ale jsou to mé dosavadní zkušenosti, kterých není ze stránek jako třeba fetlife.com málo.

Nechci opět mluvit za všechny holky, ale pro mě je to o psychologických pocitech, o těch vzrušivých méně. A to je právě problém, vy, zdá se mi, očekávát, že si holka navleče plínku, vy si navlečete plínku a oba se neudržíte a začnete masturbovat nebo si to rozdáte. Tak to u mě jako u ženy vůbec nefunguje. Já mám ráda plenky, protože mi poskytují emocionální komfort, pocit, že nemám kontrolu, a AŽ POTOM se občas dostaví nějaké sexuální pocity. Ale co mi přišlo, tak u vás je to na prvním místě a s takovýma lidma nemá cenu se bavit v takové rovině, proč je holek málo, co mají rády plenky. Není jich málo. Když zavítáte na stránku fetlife.com, která se sice tváří na první pohed jako BDSM, tak naleznete tuny a tuny holek, které nosí plenky, cucají dudlíky, identifikují se mimo jiné jako třeba dvouleté, tříleté, šestileté - ne aby si vyhonily, ale pro emocionální komfort, což je asi těžké pochopit. :) Je jich hodně, ale většina se distancuje.

Snad se to nikoho nedotkne, ale můj názor je postaven na četných zkušenostech a vlastních pocitech a pozorováních, takže to tak berte.

raulik:

--- Citace: "Defender" ---Zajimalo by me, proc je tato zaliba tak popularni mezi muzi a proc neexistuji divky, kterym by se libilo nosit plenky. Popripade proc o tom zeny nemluvi a je tak tezke nejakou divku s touto zalibou najit.Znate nejakou?
--- Konce citace ---

Nesmyslna otazka. Dle meho zalezi spise na tom, jak to berete vy a pak na tom, jak pristupujete k seznameni i vztahu. Prvni je dobre se tak nejak brat jaci jste. Druhe je dobre necekat, ze na vas holka vlitne s plenkou druhej den apod.

Odpoved na otazku : Znam a ne malo.

fusak:

--- Citace: "anonymka19" ---Tohle mě docela rozesmívá.

Já jsem třeba ABDL, spíš to AB. Podle mě je spíš problém v mužských očekáváních. Vás v drtivé většině zajímá jen to vzrušení a pocit ohledně plenek. Nechci generalizovat, ale jsou to mé dosavadní zkušenosti, kterých není ze stránek jako třeba fetlife.com málo.

Nechci opět mluvit za všechny holky, ale pro mě je to o psychologických pocitech, o těch vzrušivých méně. A to je právě problém, vy, zdá se mi, očekávát, že si holka navleče plínku, vy si navlečete plínku a oba se neudržíte a začnete masturbovat nebo si to rozdáte. Tak to u mě jako u ženy vůbec nefunguje. Já mám ráda plenky, protože mi poskytují emocionální komfort, pocit, že nemám kontrolu, a AŽ POTOM se občas dostaví nějaké sexuální pocity. Ale co mi přišlo, tak u vás je to na prvním místě a s takovýma lidma nemá cenu se bavit v takové rovině, proč je holek málo, co mají rády plenky. Není jich málo. Když zavítáte na stránku fetlife.com, která se sice tváří na první pohed jako BDSM, tak naleznete tuny a tuny holek, které nosí plenky, cucají dudlíky, identifikují se mimo jiné jako třeba dvouleté, tříleté, šestileté - ne aby si vyhonily, ale pro emocionální komfort, což je asi těžké pochopit. :) Je jich hodně, ale většina se distancuje.

Snad se to nikoho nedotkne, ale můj názor je postaven na četných zkušenostech a vlastních pocitech a pozorováních, takže to tak berte.
--- Konce citace ---

Milá anonymka19, ďakujem za ďalší pohľad. Prečo by sa mal niekoho dotknúť ? Je zaujímavý a ja si ho vážim. Odkryla si časť svojho ja, aby si nám pomohla pochopiť ženský pohľad. To sa cení.

Prvotná otázka však znela, prečo neexistujú DL/ABDL ženy.

Nuž, ony samozrejme existujú, ale nech sa na to pozerám z akejkoľvek strany, štatistika nepustí. Vyber si akékoľvek fórum/klub/stránku... , kde sa ľudia s takýmto zameraním stretávajú a nechaj si ich roztriediť podľa pohlavia, ten pomer nikdy nie je aspoň približne 50:50.

Pars pro toto:
ABDL klub na pokec.sk: 172:36
windelbabies.de: 5940:930. 4140 užívateľov pohlavie neuviedlo, počet je zaokrúhlený na +/-30, počítal som iba celé stránky z výpisu.

Je ten pomer na fetlife iný ? Myslím, že nie. To že sú ich tam tony, to svedčí akurát o veľkosti a geografickom zábere fóra.

Iná hypotéza však môže byť, že žien je približne rovnako veľa ako mužov, ale nechodia na fóra, neprejavujú sa. Potom by ma ale zaujímalo, že prečo.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi