Abdl > Plenky

Vzpomínky na minulost

<< < (4/27) > >>

mskvor:
Díky za zajímavý fotky. S tím zapínáním je to divný, ale neviděl jsem tam na těch bílejch s tečkama něco jako čtvereček sucháče?

boy_in_nappies:
Krásné  vzory!

gumplík:
Taky jsem viděl na těch bílých tečkovaných ten bílý čtvereček-že by suchý zip.Jinak jsou opravdu nádherné.

gumidek:
Mám tu další kalhotky ze sbírky,tentokrát zapínací kalhotky od firmy Vkus z Hradce Králové.Ve stejné firmě se šily i kalhotky menstruační a je zajímavé,že se do nich používal trochu jiný typ folie.
Opět uvítám vaše další informace k těmto kalhotkám.A znova se připomínám se svojí prosbou o nabídku jakýchkoliv historických kalhotek české výroby,které třeba ještě máte a netrváte na jejich dalším vlastnictví.Díky.

FrantaM:
Ahoj, všiml jsem si, že je tady galerie fotografií ze vzpomínek na minulost. Já sám jsem vyrůstal na plenkových kalhotkách Sandra, měly kapsu na pleny a tzv. suchou plenu. Pokud se nemýlím, vyráběl je Jitex Písek, a já používal kalhotky se zapínáním na knoflíčky. To bylo v letech 1980 - 1983. Později mě mamka balila do plenkových kalhotek z tehdejší NDR, kde jsme jezdívali za příbuznými. Přes den jsem nosil plínky do roku 1984, na noc pak až do roku 1995. Celou tu dobu to byly většinou bavlněné, jednorázovky jsem poznal až poté, co jsem se stal inkontinentním. Ale zpět do té doby: Neměl by někdo fotky plenkových kalhotek Sandra z 80. let? Uvítal bych také fotografie plenkových kalhotek z NDR, a pokud by někdo měl, zajímalo by mě, jak vlastně vypadaly plenkové kalhotky Prodex. Slyšel jsem, že byly poměrně rozšířeny v cca. 60. a 70. letech. Není vyloučeno, že některé nafocené plenkové kalhotky jsem jako batole nosil i já. Moc hezké vzpomínky, snad si na tu dobu vzpomenou i ti, kteří se narodili ve stejném období, jako já.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi