Abdl > Plenky
Vzpomínky na minulost
boy_in_nappies:
Na té hanbě na základce s těmahle kalhotkama a pořádnou vrstvou plínovek jsem si vystál svoje... dodnes mi z toho není dobře... komouši,to byla hrozná doba... ale to jsem jinde... tyhle igeliťáky mě provázeli celé dětství...
Euron:
Nebyla to hrozná doba. Ono to totiž není dobou, ale stejnými lidmi, kteří tě za každého režimu budou stavět na hanbu a posmívat se ti. :cry: Nicméně je lepší mít nadělané v plínkách než nasrané v hlavě, jak tak pozoruju okolí. Takových posměváčků, co se jim to nemůže stát a nikdy je to potkat, už jsem viděl i cítil ;) ......
Vasil:
http://www.ebay.de/itm/historische-Wind ... 1228847498 ;)
tretioko:
--- Citace: "Euron" ---Nebyla to hrozná doba. Ono to totiž není dobou, ale stejnými lidmi, kteří tě za každého režimu budou stavět na hanbu a posmívat se ti. :cry: Nicméně je lepší mít nadělané v plínkách než nasrané v hlavě, jak tak pozoruju okolí. Takových posměváčků, co se jim to nemůže stát a nikdy je to potkat, už jsem viděl i cítil ;) ......
--- Konce citace ---
Ja taky. A vzdycky jim rikam to samy: "Priste tolik nechlastej, nebo si vezmi pliny." Nic vic, ale ani min.
gumidek:
Ahoj,po menší odmlce přidávám další foto ze svojí sbírky.Tentokrát to jsou kalhotky vyráběné v Oděvě Přeštice.Přemýšlel jsem,zda napsat zapínací kalhotky,ale když se podíváte podrobněji na přiložená fota,tak na kalhotkách není ani suchý zip,ani knoflíky a ani dírky.Tak nevím,jak se upevňovaly.Jinak je vidět,že výrobce měl docela fantazii,je to patrné z používané látky i folie.Budu rád za nějaké informace o těchto kalhotkách.
Znova bych se také připomenul se svojí prosbičkou,kdo máte nějaké starší kalhotky a zrovna netrváte na jejich vlastnictví,pak bych uvítal nabídku na prodej.Hledám hlavně kalhotky české z šedesátých let minulého století,tedy kalhotky z Prodexu,Jitexu,Lipty,Vkusu,Oděvy a pod.Mohou být i kalhotky menstruační.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi