Abdl > Plenky
Vzpomínky na minulost
gumidek:
Ahoj Všem příznivcům igelitových kalhotek z doby pra pra pra :) . No dobře, z let sedmdesátých, osmdesátých, devadesátých. Už několikrát jsem psal, že těžko seženu něco nového, a hle, občas se podaří. O pár příspěvků výše jsem se rozplýval nad krásnými kalhotkami s motivy obrázků od Disneyho a svěřoval se, že bych rád sehnal další. A povedlo se. Takže registrovaní mohou kouknout na můj nový úlovek. Zdraví g
ababyi:
Chutné... To asi nebude na pás 120, či?
gumidek:
--- Citace: ababyi Září 02, 2020, 22:19:33 ---Chutné... To asi nebude na pás 120, či?
--- Konce citace ---
Zklamu Tě, fakt to 120 nedá. Leda možná tak dvoje vedle sebe. Takže jen na koukání. Ale představa, že by tohle mohlo být i v dospělácké velikosti je docela vzrušující. Navíc to už nedělají ani v té dětské velikosti. Holt, igelit.
gumidek:
Ahoj všem příznivcům retra. Kdysi tu býval funkční odkaz na úložiště, kde si mohli prohlédnout fotky i nepřihlášení. Svojí blbostí jsem to smazal. Teď to zkouším obnovit. Zatím jen částečně, ale je tu odkaz, který by vám měl ukázat uložené fotky: https://1drv.ms/u/s!AslER6Fe0Q_OgzzyAHmRmSF_gpV2?e=8eM1PX
Budu rád, když mi napíšete, zda to funguje. Postupně budu fotky doplňovat a zařazovat podle druhu. Dík, gumidek
PS Fotky nemám nijak chráněné. Nepovažuji je za umělecké dílo, takže lze volně stahovat . V případě dalšího šíření ale prosím, aby fotky nebyly dále upravovány a poté vydávány za vlastní výtvor. Mám s tím již zkušenost. Dík
jisedus:
Krásné fotky , jen lituji že takové kalhotky nemám doma
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi