abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Všeobecná diskuse o plenkách

Příhody na téma Odhalení-prozrazení-nehody atd.

<< < (3/4) > >>

marco:
Jinak pokud mi ji někdo úplně cizí odhalil, tak jsem se zatím nesetkal ze silně odmítavou reakcí. Dokonce jsem slyšel nějakou starší paní jak někomu povídala: Vidíš to? Chudák, to musí být hrozné. Tak mladej a musí mít plínky. Jen jsem se otočil pousmál a řekl že nemoci se žádnýmu věku nevyhýbaj.
Spíš jen tak blbě čuměji. Jak teďka chodim po spoustě doktorů tak se musim neustále před nima svlíkat. Prej profíci jsou na to zvyklí. Někteří mi na plínku jen chvilinku tupě čumí a pak jí přejdou, jiní zas maj dotazy jako To fakt mušíš mít tak tlustou? Nepotřebuješ ji už vyměnit? (většinou odpovim že jo, a ve špitále ji dostanu grátis :lol: )

babyj:
Neviem či to tu patrí ale skúsim. Plienky musím mať neustále a tak ako každý snažím sa aby ich nebolo vidieť pod oblečením. Preto sa obliekam asi ako väčšina inco. Čierne širšie nohavice a dlhšia mikina alebo bunda. A veril som že nie je nič vidieť. Ale je to omyl. Nezistil som to ja ale moja manželka, keď mi povedala, či viem o tom, že keď mám plienku tak vykrúcam zadnou časťou tak ako malé deti. Mám dve deti a tak viem o čom je reč iba som si to sám neuvedomil. Keď som začal sledovať ako chodím musím jej dať za pravdu. A nielen to. Nikdy som u nikoho podľa oblečenia nezistil že má plienky, ale podľa chôdze áno. Takže pozor na chôdzu, tá ľahko prezradí čo máme pod oblečením.

tretioko:
Ja mam problemy s kolenem, take pajdam trochu na pravou nohu. Asi to mozna pak tolik znat neni, nevim. Na ulici jsem v pline byl, ale nikdo na me nemel hloupy poznamky (zatim.)

marco:
Tak to můžu jedině potvrdit. Nejdřív si toho všímla máma. A pak i přítelkyně. Širší postoj, kroucení zadkem. Dneska jsem byl u doktora a běhalo tam několik malejch dětí. Jsem je pozoroval jak se hejbaji. Je jedno jestli člověk váží 10 kg a nebo 70kg ale v plínce chodí stejně!

Vasil:
Jojo podle chuze to proste poznat de ta plinka v chuzi prekazi a nebo je tlusci ze ani nohy nedas k sobe jakoze jo das k sobe ale ne tak uplne jako bez plinky

taky mi to rekla pritelkyne ze to videt nejde jen ze mam trosku vetsi zadek ale ze mam chodit normalne a ne jak mimino a to mi to rekne az v obchode nevim ci si toho nekdo vsim ale asik ne

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi