abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Všeobecná diskuse o plenkách
Příhody na téma Odhalení-prozrazení-nehody atd.
Andy:
Napište zdali jsem vám už někdy stalo, že se třeba omylem, nehodou či nedopatření, došlo k odhalení nebo skoro odhalení něčím z AB či DL na veřejnosti, případně třeba před rodinnými příslušníky, kamarády, známými atd. : )
Dneska se mi stalo...
V noci jsem špatně spal, pořád jsem o něčem přemýšlel tak jsem šel pro dudlíka... a ten mě perfektně uklidnil. Používám hezký dětský NUK, mám i ten NUK5, ale nechutná mi.
Měl jsem dudlík celou noc. Po probuzení jsem si jej nechal v puse... a šel jsem si jít dělat jídlo... V kuchyni jsem měl nějaké zbytky od včereška a tak automaticky jsem jej šel vynést ven - na ulici. No rychle jsem si to uvědomil...
Hehehe, no naštěstí nikde nikdo hehe. Já pořád s dudlíkem v puse. hehehe
Před pár lety se mi stala příhoda. Nosím dětské Pampers č. 6. Preferuji je pro cute potisk a příjemnou měkkost, špičkový komfort tam dole : )) Spokojenost.
Lepítka plenky sice dokáži zalepit. Ale do několikati hodin se lepítko utrhne. Proto se na to nespoléhám a oblepuji na plenku kolem pasu elektrikářskou izolačku, která to vždy jistí. Páska asi za 24 hodin vždy začně povolovat, ale běžně jsem do té doby v nové...
Stalo se mi, že jsem šel na poštu a už se z ní vracel. Bylo to na celkem frekventovaném náměstí. Šel jsem zrovna podél zaparkovaných aut. Naštěstí v okruhu 10 metrů nikdo nebyl. Začal jsem cítit, že mi po riflemi začíná se spouštět plenka. Páska selhala. Jej co teď. Už sjela do nohavice, pak z nohavice ven a zůstala na botě!!! Hned jsem zaskočil mezi dvě auta a plenku vyškubl a dal si ji nabok pod triko a pak ji držel paží aby nešla vidět.
Ani jsem se nerozhlížel kolem... rychle mazal ke svému autu a jel z tama.
tretioko:
Ta druha story se ti stala kvuli tomu, ze ty pemprsky jsou moc maly. Prasti se pres kapsu a porid si neco lepsiho, pak uz by se to stavat nemelo. Nevim, proc tolik lidi utraci za takovy hruzy, jako jsou pampers, drynites apod., pro vetsinu z nas jsou takovy pliny naprosto nevhodny - nizka savost a kolikrat to ani nesedi poradne na tele nebo se to urve (jak pises...) To co mi vydrzi jedna Tena Super, to nevydrzej mozna ani tri tvoje.
JInak pokud jde o me, ja jsem se verejne odhalit nenechal, i kdyz nekolikrat chybelo fakt malo. Jednou me vyhmatla moje mama a pak jsem hral divadlo na moji ex., kdyz mi jednou strcila dudlika nasi dcerky, abych byl konecne zticha... Ja jsem tak usnul a pozdeji jsem delal, jakoze se mi to zacalo libit atd.
Andy:
tretioko - já jsem s nimi plně spokojený : ))) neměnil bych. Jsem menší štíhlé postavy - vypadají na mě super : )))
Pampers není žádná podprůměrná značka. Já zkoušel i jiné neznačkové - to jsou podprůměrné. Pampers je pro mě mercedes mezi diapees : ))) Kvalita za rozumné peníze.
Mám je na zábavu. Nepoužívám je jako náhradu za záchod. Vždy je "napustím" jen trochu. Pak jsou krásně měkké a také mě nezačnou studět. Tělesné teplo je dokáže vyhřít.
Průměrně je mám na sobě jeden den. Tedy každý den spotřebuji jednu.
marco:
Spíš mě zajímají reakce lidí když jste se prozradily.
Když jsem si šel poprví pro plínky na poukaz, tak jsem zavítal do zelený hvězdy. Klasika, skladem moji velikost nemaji a tak je pracovnice objednala. (to bylo pondělí) Druhej den navečer jsem si pro ně šel. A k velkýmu překvapení - nejsou. Tak že mam přijít ve středu. Ve středu taky nic. Ve čtvrtek jsem již byl nervozní. Vjel do mě vztek a říkal jsem si - počkej tě dostanu. A řekl: A víte do jaký situace jste mě dostala? Plínky jsou věc kterou nutně potřebuju a bejt bez nich? To je nemyslitelný. Můžete mi říct co mám dělat? ( Celá velmi zrudla a nebyla schopná slova. Pak jsem bohužel v monologu pokračoval.) Copak, jste nějaká červená? To jste nikdy neviděla 23 letého inko člověka? Následná reakce mě překvapila: Můžu Vám nabídnout jiné a dám 10% slevu. Cože? To nemyslíte vážně? No jak chcete, znám se z ředitelem nemocnice. Večer za nim zajdu. ( s ředitelem jsem se znal ale s tím předchozím :D ) V ten moment se vše otočilo. Dostal jsem spoustu vzorků (plnou tašku) a příslib že zejtra budou. Některé mám v galerii.
Jenže druhej den zas nic. Nabídla mi tedy jiné, výměnou samozřejmě. Měl jsem mít 2 balíky po 14 kusech (abri m4) . Dostal jsem Abri formky M3 je jich tam mam dojem 22 ks s jen malinko nižší savostí. A doplatit chtěla jen 60 kč celkem za oboje.
Dneska chodim do lékarny, když tam dojdu do 10:00 maj je ještě odpoledne nebo ráno. K tej samej lékarnici si chodím i pro prášky a myslim si, že ví moc dobře pro koho jsou a kvůli čemu. :lol:
No a k dudliku ... toho teď mám legálně, můžu si dudlat kdy chci. Kamarád je psycholog a našim jsem nakukal že mi ho dal proti stresu. Protože inko je věc ze který se nejeden zbláznil. :mrgreen:
tretioko:
--- Citace: "marco" ---No a k dudliku ... toho teď mám legálně, můžu si dudlat kdy chci. Kamarád je psycholog a našim jsem nakukal že mi ho dal proti stresu. Protože inko je věc ze který se nejeden zbláznil. :mrgreen:
--- Konce citace ---
Asi jeden z mala cvokaru, ktery to berou s nadhledem. Anebo o tom tvym dudlani nevi ? Vetsinou se i u cvokaru setkavam s velmi odmitavou reakci, co se tyka ABDL sveta, nastesti ne osobne - jen zprostredkovane. Teda az na jednu vyjimku - jeden takovej kousek jsem mel to "poteseni" mit tri roky doma. Kovarova kobyla chodi bosa, zeaaaano...
Jinak ja vim o jednom, kterej se diky svy IC sprovodil sam z tohoto sveta. Osobne jsem ho sice neznal, ale vykladal mi to jeden muj kamos, co s timhle typkem chodil do zakladky.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
Přejít na plnou verzi