abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Všeobecná diskuse o plenkách
Jakým plenkám dáváte přednost
marco:
Supr. Až budu večer sám tak se podívám.
Anonymous:
já nemám jedny oblíbené plínky, záleží na tom, na co mám chuť a jaké je venku počasí.. pokud je venku pěkně a beru si sukni, tak je to Huggies training pants (většinou jen pro pocit, moc se použít nedají), pokud je chladněji, tak si je dám do tesnejch džínů.. pokud chci být ve měste delší dobu, nebo chci jít na procházku, nakupovat, nebo se mi chce už trochu kakat, tak si vemu TENA.. ale samozřejmě k tomu jiné oblečení.. vetšinou volné skate džíny.. nebo skate tepláky.. :)
gumidek:
Zásadně retro klasika.Gumové kalotky a bavlněná plínka.Jsem ujetý hlavně na kalhotkách,takže ta plínka je tam jen pro odvod potu.Nedávno jsem vyzkoušel plínku z bambusového vlákna.No prostě super zážitek.Je to drahé,ale je to skvělé.Rozhodně nelituju a užívám si to :D
boy_in_nappies:
Taky nosím všechno oblečení skate, aby mi nebyli vidět plínky. Krom toho je to taky velmi pohodlné.
Dorotova:
Nejraději mám látkové. Mám jich doma cca 250. Používám kalhotky z obchodu ( unikmocu.com ), jsou fakt super.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi