abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Všeobecná diskuse o plenkách

Jakým plenkám dáváte přednost

(1/6) > >>

goodnite:
Ahoj všem nevím zda  tu někde toto téma není mám dojem že jsem tu něco podobného četl ale chci se zeptat jakým plenkám dáváte přednost.Zda klasickým na lepítka nebo natahovací či snad klasické látkové s gumovýma kalhotkama. Já osobně dávám přednost jednorázovkám na lepítka.

tretioko:
Hadrovky jen kdyby jednorazovky neeexistovaly... A z jednorazovek nemusim ani nahodou zadnej z tech typu, kterejm se rika pull-ups (tj. natahovacky.) Osobne nejradsi Abriform a Tena (zeleny nebo fialovy,) pekne s lepitkama (nastavim si to jak potrebuju a nema to tendence padat, ani kdyz uz to hrozi prutokem...) Ted nedavno jsem se domaknul o existenci tena ultima (nebo tak nejak - ale novinka to asi je,) ty jsou jeste tlustejsi, nez ty fialovy (maxi.) Tak jen doufam, ze brzo vyzkousim... Nejak ted ale nejsou prachy.

boy_in_nappies:
Nejraději mám klasické bavlněné a přes ně jednorázovku, aby to drželo. Pro mě osobně nejlepší jednorázovka je Depends Super Plus :)

Jake:
Já osobně nejčastěji používám pull-upky , drynites,underjams, pull ups atd. Klasické na lepítka jsou super, ale jelikoz dospělácké plínky nemám moc v oblibě, tak nemám na výběr, když se nepodaří sehnat něco z dovozu :) .

DLLove:
drynites su najlepsie. inak klasicke na lepky (Abriform a tena)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi