Intro
Protože zrušení fóra je jen část celkového problému, pokládám za důležité otevřít ještě toto téma. A to nejen kvůli důležitosti tohoto příspěvku, ale také proto, že zrušením fóra aktivita komunity klesne na úplnou nulu = pak teoreticky komunita zanikne. A to není to samé, co zrušení fóra. (Že jsem si teď krásně protiřečil? )
Je škoda, že komunita ABDL už není tak aktivní jako dříve. Ptám se. Odpovídám. A odpovědí je několik. Může to být členy, kteří již nemají potřebu se svěřovat, být aktivními a svou zálibu si nechávají pro sebe. Pak s tím těžko něco uděláme. Ale pokud jsou důvody jiné, pravděpodobně takové, že členům chybí motivace být aktivní, pak s tím něco uděláme!
Teď přesně vím, co se vám honí hlavou. Nováček. Těch tu bylo, kteří přišli, byli nadšeni a snažili se pro komunitu něco udělat, ale pak to vzdali. Ano. Ale je tu něco, co vidět nemůžete. Realita je zkreslená. Nic není tak, jak vypadá. Vše je relativní. Nikdy nesmíte věřit tomu, co vidíte. Musíte zapojit smysly. Přemýšlet. Všímat si detailů.
ABDL komunitu sleduji již dlouho. Jsem ten, který to ale nechce vzdát. Nyní mám v rukávě několik es, které by komunity mohly opět nastartovat. Brzy začnu rozdávat karty. Jak s nimi naložíte je na vás. Svými kroky ale ovlivníte další vývoj. A doufejme, že k lepšímu. Pokud se to povede, bude to velké.
Nebojte se přijímat výzvy. Je tu někdo, kdo nastartuje tu první etapu. Po dlouhém několikaletém přemýšlení jsem si už jist, že komunita se dá nejen zachránit, ale i rozrůstat. Není důležitá tvář lidí, kteří udělají první kroky. Je důležitá myšlenka a názor. Soustřeďte se na to, co přijde. Zapojte se. Diskutujte. Nebojte se výzev. Zachraňme komunitu!
Začnou se objevovat první kapičky. Z toho za chvíli bude potůček, říčka, řeka. A vy budete těmi, kteří komunitu společně zachrání. Já jen nenápadně vždy vypustím nějakou tu kapku, indicii, výzvu. A aniž to budete tušit, stanete se motorem roztáčejícího se kolotoče, a jak velké otáčky nabere, už bude na nás všech. Možná ani nepoznáte, že už se něco děje. Možná to zjistíte, až vytáhnu z rukávu poslední eso.
A vím, že se TO děje už teď a první kapku jsem paradoxně nevypustil já. Děje se to, aniž o tom víte. Děje se to na místech, kam nemůžete dohlédnout. Ale velmi dobře to funguje. Mám radost. Kolotoč se roztáčí ...
Poděkování vloggerovi NejFake za citát "Není důležitá tvář, ale myšlenka a názor".PS. je tu jedna indicie, která může celé mé snažení shodit. Proto si jí v takovém případě prozatím nechte pro sebe. Ten správný čas teprve přijde. A přijít zaručeně musí. Ovšem až ta správná chvíle nastane, bude to už jiné ... Bude to lepší. Vše bude jinak a teprve poté dostane smysl.