abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Nové ankety

hodně velké kakání..

<< < (3/3)

Anonymous:
Predovšetkým, nemávam veľkú potrebu pravidelne, ale ked to príde, vychutnávam si ten pocit dokonale, tvrdím o sebe, že som šrotovník a pohltal by som aj klince a vdaka silnému metabolizmu to na mne nie je vidno. Konzumujem predovšetkým vlákniny, spomínané šupky od jablk, kukuricu, ovesné vločky o čiernej káve ani nehovorím. Ked už cítim, že by som mal uvoľniť priestor, večer si dám prevarenú studenú vodu, nasadím plienku, hrubšie gumové nohavičky a pokojne si ľahnem do postele a oddám sa spokojnému spánku a som si istý, že ráno sa nemusím s ničim namáhať len pokrčiť mierne kolena a vychutnať si tú masu, čo sa tlačí do plienky a je mi skutočne jedno, či som v posteli iba ja, alebo s kamošom... :)  :shock:  :?

Anonymous:
ouhaa, a to jak chutná? no z toho by se asi posr.. každej, z tyhle kombinace :D děkuji za reakci, to musí být zvláštní pocit, se pokakat před kamarádem.. já se někdy v pelechu pokakám, když se mi chce, třeba když se na potřebu vzbudím, tak se vykakám a pak ještě i usnu.. blbě se kaká na břišku, na boku to zas leze všechno gravitací na jednu stranu, na zádinkách s pokrčenejma kolenama to jde nejlíp ;) hlavně když se člověk vzbudí ráno a než se dostane k sobě, že se pokakal, chvili takovej zvláštní pocit :D

Anonymous:
máte někdo recept na tohle? http://www.heavy-r.com/video/141332/Gir ... ding_Shit/
mě to přijde jako nereálné a natočené prostě na víc krát.. to není možné, aby se do člověka tolik toho vešlo.. vím, že na tohle jsou supr stránky joy angeles, tam pořád přemýšlím, jak to ta Didovic dělá :D

boy_in_nappies:
Mno prostě ta japonka několik dnů nebyla...

mirekkkk:
Já kakání moc nemiluju, ale když bych byl v plence ve společnosti stejně "oděné" dámy, asi bych to zkusil, vůně všeho ženského je mi příjemná..  :oops:

Navigace

[0] Seznam témat

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi