abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Nové ankety

hodně velké kakání..

(1/3) > >>

Anonymous:
Jaký máte recept na hodně velké pokakání se? Ted nemyslím průjem, spíše do objemu jednorázověho pokakání se.. něco na spůsob "joy angeles"..

Anonymous:
někde jsem četla, že hodně pomáhá vláknina.. taky ji používám, rozmixované jablíčka, pomeranče, banánky, do toho ovesné vločky.. někde na internetu jsem ale viděla, že je supr prostej chleba.. udělat si třeba chlebíčky.. nebo topinky.. nic lepšího ale nemám.. to s tím ovocem je ale hodně velké kakáníčko, když spapám 4 jablíčka, 2 pomeranče, 2 banány.. druhej den to de krásně..

tretioko:
K veceri hodne piva, rano pak kafe a cigaro...

Vendulka:
Cigareta ranní-podporuje ........... Banán opačný účinek. Dejte si klystýr a máte to vyřešený.

Anonymous:

--- Citace: "tretioko" ---K veceri hodne piva, rano pak kafe a cigaro...
--- Konce citace ---
to je spíše vodnatá, ne? po tolika tekutinách.. ja myslela spíše charakteru pudingu, nebo krupičné kaše..

--- Citace: "Vendulka" ---Cigareta ranní-podporuje ........... Banán opačný účinek. Dejte si klystýr a máte to vyřešený.
--- Konce citace ---
po ranné cigaretě bez snídaně mně bolívá břiško a na objemu to nepřidá, jen na rychlosti.. banán přidávám kvůli oslazení, samotné jablíčka s pomeranči jsou hodně kyselé a po jisté chvilce se člověku do toho nechce.. klystýr, myslela jsem něco méně nápadného.. co si můžu koupit v potravinách.. nebo dát v restauraci jako kombinaci jídel, aby to druhý den dobře dopadlo ;) někde bylo napsáno kaffe a puding.. třeba.. klystýr taky něco stojí.. gutalax taky nemyslím, něco vážne z potravit spíše..

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi