abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Nové ankety
jak se tvářili lidi, když vám ve měste spatřili plínky?
Anonymous:
třeba u předklonění, nebo když sedíte v metru v minisukni a vidíte, že vám kluk odnaproti kouká ustavičně pod sukni a pak si uvědomíte, že je možný, že je něco vidět, nebo sedíte v metru a někdo kouká na váš zadek a vy si pak uvědomíte, že jak sedíte, tak je nad zadečkem vidět plínka.. jak se tváři ti lidé? řekl vám někdo něco? bojím se třeba, že si mně někdo v nestřežené chvilce odfotí a bude to kolovat buhvi kde..
Mircaa:
Bud ráda že si tě někdo všimne, nemít plíny tak jsi asi v na tuti. Tak nepiš blbosti, nechceš se nafotit? Pracuji pro jednu skupinu, hudební,
přidám Tě tam jak maskota, ty jeden rozkroku chtivej...
Vendulka:
Mircaa, to jsou moje slova. Plně s tebou souhlasím. Pak pošli foto maskota, jak se vydařil
Anonymous:
vidím, že Mircaa a Vendulka si nahrávají.. proto nevidím důvod, proč řešíte mně, ja jsem holka a rozhodně s váma nebudu zájem o mojí osobu řešit :D protože plínky jsou vidět až když to chci a to až třeba vstávám, nebo si sedám.. myslím, že v tom nezaváží až tak.. obecně si nestěžuji.. ;) jo a fotky? NIKDY.. nechci být pak někde na americký stránce jen proto, že to speněžíte..
tretioko:
Kdyz nechcete, aby to nekdo videl, tak si to neberte na sebe anebo si presto nahodte takovy hadry, aby to nebylo videt. Ja nemam zapotrebi to ukazovat na kazdym rohu (byt nechtene.) Nakonec - proc taky, venku si nemuzu uzit tak dobre, jako nekde v soukromi. Netvrdim, ze s plinou jsem nikdy nebyl venku, to bych kecal. Byl a mockrat. Ale neni to proste ono - kdyz na me prijdou chute, chci bejt sam, nebo s nekym, kdo se mnou tyhle chute bude sdilet.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
Přejít na plnou verzi