abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Nové ankety

jak se tvářili lidi, když vám ve měste spatřili plínky?

<< < (2/5) > >>

Vendulka:
Zájem o tvoji osobu, mám nulový chlapče. Co bych chtěl speněžit nevím. o  tom kolik nosím plínek jsem tu psal snad stokrát. Kdo mě poznal to viděl, vlastně spíš věděl, protože toho pře rifle moc vidět není. Nosím plínky přes 40 let a jetě to nikdo nekomentoval, směrem k moji osobě.

Anonymous:

--- Citace: "tretioko" ---Kdyz nechcete, aby to nekdo videl, tak si to neberte na sebe anebo si presto nahodte takovy hadry, aby to nebylo videt. Ja nemam zapotrebi to ukazovat na kazdym rohu (byt nechtene.) Nakonec - proc taky, venku si nemuzu uzit tak dobre, jako nekde v soukromi. Netvrdim, ze s plinou jsem nikdy nebyl venku, to bych kecal. Byl a mockrat. Ale neni to proste ono - kdyz na me prijdou chute, chci bejt sam, nebo s nekym, kdo se mnou tyhle chute bude sdilet.
--- Konce citace ---
u mě to končí procházkou v plnší plínce, to jde i na veřejnosti.. ani v soukromí to nekončí jinak.. chilku v ní pobudnu, pár krát si sednu, třeba se pak ještě několikrát počúrám, ale jinak nic víc.. jo a vidět? stane se a ne že ne. Zejména v létě nechci chodit naobllíkaná. Proto mně zajímá, jak se lidí zatvářili.. Né, že to bylo vidět šíleně, jen prostě třeba náhodou jeden člověk někde..

--- Citace: "Vendulka" ---Zájem o tvoji osobu, mám nulový chlapče. Co bych chtěl speněžit nevím. o  tom kolik nosím plínek jsem tu psal snad stokrát. Kdo mě poznal to viděl, vlastně spíš věděl, protože toho pře rifle moc vidět není. Nosím plínky přes 40 let a jetě to nikdo nekomentoval, směrem k moji osobě.
--- Konce citace ---
nemyslela jsem zájem jako fyzický, spíše že zde řešíte mně, jen honem vidět moje fotky, přitom stránka by měla řešit spíše situace, než lidi.. a nepochybovala jsem nikdy o tom, že jde udělat velký balík, ani o tom, že ho někdo má rád, já mám ale ráda spíše jednu dospělou a jít s ní všude a chtěla jsem zde najít porovnání s jinou slečnou podobného nošení.. na nákupy, na procházky, na kaffe.. zatim jsem slečnu kolem 20tky nenašla.. tím jsem nikdy neřekla, že pochybuji o tom, že někdo nosí balík, jen já hledám něco jiného..

Vendulka:
Plantáš hrušky jablka pomeranče. Kde jsem napsal, že chci vidět tvoje foto? Jen názor co si myslím o tom kdo jsi. Tečka konec.

Anonymous:

--- Citace: "Vendulka" ---Plantáš hrušky jablka pomeranče. Kde jsem napsal, že chci vidět tvoje foto? Jen názor co si myslím o tom kdo jsi. Tečka konec.
--- Konce citace ---
tohle s jabkama se dá vělat tak jednou za měsíc, nepotřebuješ plantáž, jinak si pokazíš trávení.. jednou měsíčně to ani moc nestojí v tescu.. k mé fotce a o tom, kdo jsem, tahle stránka řeší něco jiné, nepletu-li se.. a už to nechci pořád do kola řešit.. pokud je cílem mně z tyhle stránky vyhnat, prosím.. pokud zde nenajdu to, co hledám, smažu se.. de ti to dobře.. jen zda je tohle vážně cílem všech..

tretioko:

--- Citace: "pampergirl" ---jen zda je tohle vážně cílem všech..
--- Konce citace ---

No mym urcite ne.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi