abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Všeobecná diskuse o plenkách
Odhalení v nemocnici?
Drains:
Zdravím naštěsti sem mě to nestalo. Ale nedavno jsem šel po chodníku když zničehonic auto vjelo předemnou na chodník a pak zpátky sjelo na cestu. Jel rychle a nedával pozor. Bylo to jen 5 metrů předemnou.
Kdyby mě srazilo a já musel do nemocnice, tak by viděli že má plínky, ale nikde v záznamu nemám že je musím nosit. Nevím co bych jím řekl. A co vy?
Jinak když jdu k doktorce na prohlídku tak si je nevezmu. Jen občas ven :)
Lexter19:
Jednou jsem šel k doktorce pro recept na léky a měl jsem na sobě plínu. Jsem si říkal vemu recept a půjdu, ale sestra mě převezla, že prý kdy mi naposledy dělali rozbor krve... no a už jsem ležel na lehátku a snažil se nenápadně přidržovat tričko, ať se nevyhrne a není vidět plína. Musím říct, že jsem z toho byl spocený až za ušima.
Ale s odstupem času bych si to klidně zopakoval ;)
Anonymous:
musím k tomu povedať, že je to o ničom, ja som bol v nemocnici nedávno a vôbec ma netrápilo, že mi sestra objavila plienku a k tomu pomočenú, dala ma doporiadku a plienku vymenila, vôbec sa ani lekárka na nič nepýtala... :)
marco:
Vůbec nic vám na plínku neřeknou. Jsem zdravotní setra a pokaždé když jsem viděl špinavou plínku tak jsem se zeptal, jestli nechce jinou. (ale nikdy neměnil, když mohl pacient sám) Jen u bouračky nebo jiného úrazu by se doktor zeptal proč. Sám teď hodně chodím po doktorech, se kterými se vidím poprvé. Někteří jen koukají jiní ani to. Jen asi jeden se zeptal, proč mám na sobě plínu. A to urolog na pohotovosti. :oops: (léčím se s inkontinencí)
boy_in_nappies:
K doktorům chodím s plínkou normálně a nikdo se nad tím nepozastavuje, jen jednou mi neuroložka řekla: "máte to těžký ve vašem věku už mít plíny" , jinak jsem se nikdy s žádným problémem nesetkal.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
Přejít na plnou verzi