abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Všeobecná diskuse o plenkách
Odhalení v nemocnici?
marco:
Tak první negativní reakce ze včerejška. Šel jsem na radiodiagnostické oddělení na vyšetření. Byla tam hodně starší setra která nejdřív čuměla na moje plínky. Pak začala, že mě nevyšetří že ji ,,pochčiju" lehátko. Přitom plínka mi zůstala po celou dobu vyšetření. Nic jsem neznečistil a vyšetření proběhlo v pořádku. Měla spoustu neprofesionálních až silně urážlivých řečí. Pak jsem se dozvěděl, že na předchozím pracovišti měla problémy s kolektivem.
tretioko:
IC toho rezimu 24/7/365 musi mit plny zuby - ja sam jsem si to zkusil jen po dobu dvou mesicu napul ze zvedavosti "jaky to je" a napul z vypocitavosti - tuhle hru vymyslela jedna moje kamoska. Ale kdo neni IC a ma potrebu se nechat odhalovat a nasledne urazet nebo zesmesnovat, tak ma asi docela problem.
marco:
Plínek mám plný zuby. Už 4 měsíce se každé ráno budím v mokré plíně a znechuceně se převlíkám do čisté. Muset se přes den každý tři hodiny cévkovat a přesto muset nosit plíny není med. Když mi řekli, že zřejmě je to trvalé, tak i přesto podstupuji stále další a další vyšetření,(i přes jejich negativní důsledky) tak proti tomuto přístupu některých zdravotníků tvrdě bojuji. Sám jsem vyšší zdravotník a tito lidé nemají ve zdravotnictví co dělat.
tretioko:
Mas moji plnou tichou podporu.
johan:
mojejh tiež
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi