abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky

Pampers 6

(1/5) > >>

Pull-ups man:
znate, pouzivate, nejake zkusenosti? :-) uvazuju, ze si koupim balik, koupil jsem si z DM ty jejich velikost 6 a jsou mi uplne skvely! :) ale pampers jsou pampers, ze? :D diiiky :)

goodnite:
Pokud natáhneš jiné druhy s označením 6 tak ty Pampersky  bys měl natáhnout taky což ti mírně závidím protože mě jemně přitahujou dětské plenky ale ja se bohužel vejdu jen do DryNytes 8-15 let. Ale skoušel jsem si je koupit ale bohužel jsem je nezapnul tak jsem je použil jen jako vložnou plenku a můžu říct že docela super dobra savost a ani mi neprotekly. takže ti je vřele doporučuji.

nuk-boy:
Já jsem jenom zkoušel plenky velikosti 6 z Rossmanu, klasické na lepítka, a ty jsem nezapnul :-(. Ty jsi ty z DMka zkoušek natahovací, nebo taky lepící? Jinak si myslím, že když natáhneš DM plenky, tak Pampersky natáhneš taky, bo sjou pružnější. Kolik vůbec vážíš, jesli se můžu zeptat?

Pull-ups man:
na lepitka, klasika. vazim cca 70 kg. ty z DM jsou skvely, hrozne pohodlny. bohuzel jsem pampersky 6 v mensim baleni nesehnal, tak jsem si koupil aspon drynitesky 8-15 pro holky, jsou taky bozi :) snad si je moje pritelkyne nekdy zkusi oblict :)

Jake:
Jo , ty jsou vážně boží  :) .
Můžu se spíše než na váhu zeptat na obvod pasu ? Už o velikosti 6 uvažuju delší dobu , teď jsem zkoušel tesco plínky pull-upky extra large což je taky velikost 6 a ty byli tak akorát  :) . DM plínky jsem si kupoval před rokem , ty natahovací , ty jsem ale bohužel neoblékl  :? .
Ale jak píšeš , pampers jsou pampers , takže proto  :lol: .

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi