abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky

Pampers 6

<< < (2/5) > >>

Mircaa:
Jo Pampersky to je věc. Už půl roku chodím kolem nich vel.6 a minulý týden jsem konečně našel menší balení za asi 365,-Kč
tak jak budu mít čas zkusím je koupit. Musí být super ale chtěl bych je vyzkoušet taky. Vtip je v tom že ve velkých obchodácích
nejsou k dostání ale vlastní je pouze drogerie ale jsou. Ptal jsem se zda jsou dobrý pro xděcka a slečinka na mne "a vy taky potřebujete?"
No já na ni copak do nich skočím je to malý a co vy? Dala mi tip kde sehnat to co se shání ty šestky a jsou prej fakt dobrý. Byla super
ta slečinka ani se nezastyděla jako jiní. Takže je koupím a pak bude li super dám na album.
Přeji hezké sníčky a dníčky v plínečkách jako třeba Pampers jo dnes jsem objednal od Břežan /prodává dcera od maminky Lenky,
co dělá ABDL dala mi na ni číslo, pí Nováková/ dětský kalhotky igelitky v bílé a jinčí barvě
vel. 164 obvod boků 92cm měli by být protože sem jaksi trochu zchudnul na váze. Měřil jsem i s plínkami /8ks/ na těle a do obvodu se jaksi
vejdu plus nějaký cm navíc/kalhotek/. Tak jsem zvědav jak budou sedět live. No těším se na ně. A určitě přijdou též na album.
Mějte se fajn a hurá do plínek yes.  :D    :)    ;)

nuk-boy:
Zkoušel tedy někdo ty Pampers 6, jak to je s jejich velikostí? Btw. teďka mají akci v Kauflandu a mají je tam za 199 Kč. Přemýšlel jsem o nich, ale nechci zase vyhodit peníze a zjistit, že je neobléknu, tak jako jsem to zjistil dneska s plínkama Toujours Pull-ups velikost 6 z LIDLu. :cry:

Jake:

--- Citace: "nuk-boy" ---...tak jako jsem to zjistil dneska s plínkama Toujours Pull-ups velikost 6 z LIDLu. :cry:
--- Konce citace ---

Bohužel o pampers neporadím, leč o nich také již dlouho uvažuji, ale o těchdle plínkách z lidlu jsem také přemýšlel. Můžu se zeptat , kolik máš v pase , že jsi to nedal ?  :)

nuk-boy:
Nejde ani tak o pas, ale spíš o stehna. Když jsem si je chtěl natáhnout, tak praskly, v těch místech, kde se dají roztrhnout.

Jinak v pase mam cca 85 cm.Velikost kalhot 32 :-) A to mám docela hubeny stehna.

Pull-ups man:

--- Citace: "nuk-boy" ---plínkama Toujours Pull-ups velikost 6 z LIDLu. :cry:
--- Konce citace ---

hele a myslis, ze bys sem nekam ty plenky toujours mohl dat obrazek? jako taky jsem o nich uvazoval, i kdyz jsem teda videl vsude jen velikost 5, ktera by mi rozhodne nebyla :D ale co jsem nasel na netu obrazky (nic moc kvalita ale), tak se mi zdaj hrozne rozkosny :D jako tedka jsem dobral pred casem ty plenky DM vel. 6 (fakt parada!) a mam tu uz taky posledni Drynitesku... tak musim nakoupit novy zasoby :D

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi