Ja jsem na to prisel nahodou a nedavno. Nekdy minulej rok v listopadu jsem si zacal cosi s jednou zenou (41,) sice to s ni nestalo za moc (je to magor,) ale ma zasluhu na tom, ze jedna stara vzpominka me dala odpoved na tu starou otazku "PROC?"
Nejak mezi reci jsem pustil neco o tom ze mam nejaky infatilisticky spady. Ona mi rekla, ze s tim se musi bojovat, ze neni mozny, abych ji porad objizdel kozy jako malej smrad. Jenze tim to neskoncilo - par dni potom, po nejakym chlastani a huleni mi zase neco rikala o infantilismu - jen nejakou debilni poznamku, ja si to moc nepamatuju, ale zato si moc dobre vzpominam, co mi proletelo hlavou v tu chvili: Vzpomnel jsem si, jak se mi pokousely zensky v jeslich sebrat dudlik - abych ho nechal jako vsichni ostatni (uz mi moc nechybelo do tri let.)
Mam totiz zatracene dobrou pamet a vybavil jsem si tu scenu jako by se to stalo vcera:
Po jidle se chodilo spat, spunti se vysvlikli a umistovali se na lehatka, ja samozrejme taky. Dostal jsem dudlika do pusy (ano, vim jak vypadal,) jako vzdycky na odpoledni odpocinek. Ale ten den jsem nechtel spat, tak jsem si kratil cas hranim si s dudlikem a to i dost nahlas. Po nejaky dobe (vnimani casu se mi zkresluje, ale muselo to bejt aspon 20 minut) mi byl dudlik necekane zabaven. Navic od zensky, ktera nam aplikovala tresty (kdyz si ji zkusim vybavit, tak delat pani domu v nejakym BDSM salonu by ji asi docela slo, jenze dneska ji bude uz urcite 65.) Zacal jsem knourat, ze chci zpatky svyho dudu. Misto toho jsem dostal ranu pres holy stehna jakousi listou nebo necim podpobnym, bylo to dreveny, tenky a ctverhranny, jelita to nechalo pekny. Samozrejme me to donutilo brecet (bezna reakce malyho spunta, kdyz mu nekdo ublizuje) a nebylo mozny, ze bych se utisil sam od sebe. Jeste navic "ta hodna pani" mi dost dlouho a dost nevybiravym zpusobem vysvetlovala, ze "takhle uz to vazne dal nejde" a pak se vzdalila. Po nejaky dobe (ktera mi pripadala jako vecnost) mi jina z tech nasich zenskejch donesla mojeho dudlika to me utisilo a za moment jsem usnul...
Preberte si to jak chcete, muzete mi to verit nebo nemusite, nicmene jestli se mi povedlo popsat ten "rozhodujici moment," tak muzu rict, ze jsem si nic nevymyslel, protoze tu scenu si dokazu z ty hlavy vylovit skoro kdykoliv, jako bych cumel na video... (ktery me mimochodem dost vzrusuje.)
Nevim, jestli ty zensky nekdy napadlo o tom takhle uvazovat, ale rekl bych, ze prave v jeslich doslo k tomu, ze se chytim tehlech veci (to co nakonec delam doted.) Jednu z nich (tu co mi vratila dudlik) jsem obcas potkaval asi do r. 2004 (chodila do stejnyho kramu jako my,) no treba ji to doslo, ze BDSM je to moje (vecne jsem chodil v cernym, v kuzi, obcas jsem na sobe viditelne tahal ruzny retezy, naramky...) a ze to byla "jejich" prace. Bavila se s ni spis moje mamca, ja jsem se tak nejak omezil na nejakej pozdrav a vylozene zdvorilostni konverzaci, jsem se citil nesvuj v jeji pritomnosti. Mozna jsem mel bejt odvaznejsi a neco si s ni zacit (vim, ze jsem se ji libil,) ale ve 22 - 23 jeden nebude svadet zenu, ktery tahne na 50. Dneska vim, ze bych tim mohl tehdy snad i neco ziskat (myslim tim nejakej AB vztah,) ale dneska at uz to vezme cert. Stejne by to treba nedopadlo, co ja vim.
Mam dost znamejch.
AB/DL se stydim vytahnout na ulici, to asi nezmenim. Ale parkrat jsem se prosel po ulici v pline (samozrejme pod kalhotama, bo to neni videt a tak se to ani nepocita. Dudlik schovanej pod palestinou samozrejme taky ne.)
Tehdy mi to coby spratkovi nedochazelo, ale celej zivot jsem chtel svuj dudlik, ted jich mam hned nekolik a kdyz je to mozny, tak dojde i na pliny, k tem jsem se dostal spis oklikou, ale to zas az nekdy jindy, neni to tak zabavny cteni.
Mimochodem, tohle rozkryti mi osobne dost pomohlo. Sice jsem magor, ale aspon vim, ze jsem este docela v toleranci (a ve svete AB/DL je jich docela dost.)