abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Mimo téma

Projímadla

<< < (2/4) > >>

jaja-cz:
Jo, na projímadlech je to napsáno, že si na ně můžeš vypracovat návik, a že je nemáš používat moc dlouho.
Jinak řečeno, pokud si dáš každé ráno projímadlo a pak po půl roce ne, tak se už bez něj nevykakáš, nějaký čas zřejmě budeš mít zácpu.

Vendulka:
Pak už se njen pokakáš (to možná mimina) ti ostatní už se jen poserou.

sambal:
Mě by zajímalo co ty dva lidi používají. Prašky asi nijak nechutnají, ale já jsem měl jenom ten Fortrans. To se pije naředěný prášek s vodou (asi 6 litrů, musí se během 2 hodin) a chutná to fakt strašně. To jsem to samozřejmě nikdy nezkoušel, ale vím, že by takhle chutnala voda z akvárka :-) Prostě hnus.

Vím, že jsou nějaký speciální přípravky ochucený čokoládou a pod. To by nemuselo být špatný. Je to samozřejmě jenom na předpis a platí se asi 100Kč.

A čaj doppručuji Pu-erh. Ono to sice chutná taky hnusně (je to prostě starej plesnivej čaj :-), ale krásně to čístí.

Vendulka:
Byl jsem jednou na vyšetřéní střev, kvůli podezření na rakovinu tlustého střeva. Musel jsem se pořádně vyčistit. Už ani nevím jak se to jmenovalo co jsem musel pít. Vypadalo to jak mužské semeno a chuť hrůza. Myslel jsem, že to půjde spíš vrchem než spodem.

jaja-cz:
Jo jo přesně tak, konoloskopiské roztoky, to je hrůza a navíc šíleně slaná.
Někdy se to taky nazývý jáko osmotické laxativum.
Ale když jsem to jednou měl na vyšetření, tak jsem si vzal plínku, no plnil jsem jednu za druhou.
Ještě bych chtěl říct, že mi paní doktorka říkala, že se asi tu noc moc nevyspím, opak byl pravdu, spal jsem krásně, jen když jsem se ráno probudil, tak plenka skoro přetékala.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi