abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Mimo téma

Projímadla

<< < (3/4) > >>

Anonymous:
Ahoj, nevěděl byste někdo o spolehlivem a rychlem projimadle?
Já defakto žádné nemůžu na internetu najit - povedlo se mi objevit jen ricinový olej, pry má projimave ucinky, ale zas newim jestli tak velke aby stal za to koupit a navic ani kolik by musela byt velka davka aby ucinkovala tak do hodiny.
Děkuji Svple

-------------
Něž něco napíšeš, zkontrolujs si nejdříve, pokud již podobné téma na našich stránkách nenexistuje. Pokud ano, svůj dotaz směřuj prosím tam! Děkuji. Sambal

jaja-cz:
Snad každé projímadlo účinkuje do hodiny.

Anonymous:

--- Citace: "svple" ---Ahoj, nevěděl byste někdo o spolehlivem a rychlem projimadle?
Já defakto žádné nemůžu na internetu najit - povedlo se mi objevit jen ricinový olej, pry má projimave ucinky, ale zas newim jestli tak velke aby stal za to koupit a navic ani kolik by musela byt velka davka aby ucinkovala tak do hodiny.
Děkuji Svple

-------------
Něž něco napíšeš, zkontrolujs si nejdříve, pokud již podobné téma na našich stránkách nenexistuje. Pokud ano, svůj dotaz směřuj prosím tam! Děkuji. Sambal
--- Konce citace ---

moc se omlouvam, jsem tu nový a špatně se orientuju, na yoyo.cz  se vyznam lip.  Ještě jednou se omlouvam.

VENDI:
Mě,když čekala operace spodku,tak jsem dostal to nejkrutější projímadlo co jsem zažil.Název zní:"GOLITTELIHO ROZTOK".Ale to jsem dostal v nemocnici, takže nevím zda se to dá pořídit i klasicky.Ovšem můžu potvrdit,že jsem musel ráno před operací vypít 5l tohoto roztoku a po pravdě se přiznám, že po 1,5l jsem to měl naprudko v kalhotech.Je to tak cca 2,měsíce co jsem si toto prožil.V tomto případě bys měl mít alespoň pleny, jinak prostě nestíháš a s prominutím se posereš jak malé mimino.
Já měl jednu výhodu, protože jsem inkontinentní tak pleny potřebuji neustále.Tak prostě to šlo do plen,než jsem došel na WC.Ale vše bylo v pohodě.Sestra se o mě postarala.

Anonymous:
Sem teda nijak moc nezkoušel žádný projímadla

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi