abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky

Dry Nites

<< < (11/42) > >>

nuk-boy:
Jaké máte zkušenosti (porovnání) staré (v USA vyráběné) vs. nové (vyráběné v čechách) drynites?

Co já jsem odpozoroval, tak USA verze je taková kvalitnější, odolnější, ale podle mého názoru malinko menší a má horší savost.

Naproti tomu česká má větší velikost i savost, ale občas se stane, že se roztrhnou, i ten textil na bocích se rychleji vytáhne a odtrhne. To se mi u těch amerických nestává.

Designem to je tak na stejno, v každé verzi mám jeden druh oblíbený a jeden méně. jak u chlapeckých, tak holčičích.

Jaký je Váš názor?

Jake:
A jak poznat rozdíl mezi nima ?  :D Doufam ze ne jen ze země výroby na obalu :) .

Jinak nevíte jestli drynites zůstávají jako inkontinencni pomocka v nizsi sazbe dph , nebo jdou jako plinky na 21% ? :)

nuk-boy:
Poznáš je podle designu obalu. Takové ty modré obaly jsou US...takové ty bílé ČR...

nuk-boy:
Zrovna mají Drynites v akci v tescu za 168 Kč.

goodnite:
Přesně tak v Tesku akce na DryNites už jsem si jich taky dnes koupil pěknou zasobu 8-15 než je zas zdraží,koupil jsem si hned deset balíku pokladní si země udělala srandu to jedete ze školou na lyžák nebo mate tolika dětí odpověd zněla ne to jen do zasoby naštěstí jsem byl u pokladny sám a cítil jsem že jsem rudej jak rajče.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi