abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky

Dry Nites

<< < (12/42) > >>

Jake:
Plenky na lyžák ?? Důvod použití sice chápu , ale nikdy jsem se s tím nesetkal , i když bych tedy velmi rád  , hlavně při představě bývalých spolužaček v plenkách  :D  :)  .

Každopádně , naposledy jsem si koupil tedy US verzy drynites a můžu říct , že mě přišli mnohem méně odolné , textil na bocích se natrhnul už při rychlejším nasazování.

Off-topic : když jsem si kupoval drynites , neodolal jsem vedle ležícímu balíku plenek tesco easy fit pants (vel.6 extra large) . Tak nějak jsem tušil zradu že bych je při své velikosti pasu nemusel obléci , o to víc jsem byl překvapen , že při vyšším počtu kusů a menší ceně + vyšší savosti jsou srovnatelné s huggies pullups , což znamená , že hodně na těsno , ale přeci  :lol:  .

nuk-boy:
Taky jsem o těch tesco pull upkách uvažoval, ale nevěděl jsem jesli mi budou. Kolik vážíš? Jesli je teda mám taky zkusit...

Alarica:
hh, to mě taky zajímá.  :)  Já obleču i tu prostřední velikost Dry Nites, takže ty tesco by taky mohly být ok?

Jake:
No , žádnej střízlík zrovna nejsem , o to víc jsem byl překvapen . Jak říkám , je to hodně na těsno , ale jde to  :)  .
Mám cca. 75kg , kolik přesně v pase to nevím , avšak kalhoty velikosti 32-34. Já je koupil v akci za 130,- , což mi za počet kusů přišlo jako hodně dobrá cena i jen na vyzkoušení , teď je hodnotím o něco pozitivněji  ;)  .

A co ten lyžák ?   :twisted: Setkal se někdo někdy s něčím takovým ?

nuk-boy:
Tak jsem si dneska koupil ty Tesco plenky. Obléknu je, ale je to extrémně na těsno. A to mám nějakejch 67kg. A stalo se mi, že se na boku natrhly, jak mají tu perforaci na  roztrhnutí po použití. Jsou moc hezké co se týče designu. Ale jak říkám, je to na hraně použitelnosti, co se týče těsnosti.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi