abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Látkové plenky / igelitové kalhotky

Kde se dají koupit gumové kalhotky?

<< < (9/11) > >>

Tropix:
Jedna obrovská frotá osuška za 150 Kč u čonga vložená do igelitových kalhotek se vyrovná M4, možná ještě bude savější. Na noc používám takově 2 + málo savé AIO a můžu se zabalit klidně večer v deset, jdu spát ve čtyři ráno (do toho vypiju 3 lahváče), spim do dvou odpoledne a pořád drží :) Ovšem 2 už jsou docela balík, ale na spaní + pár hodin navíc s jednou je to úplně v cajku. ;)

Mircaa:
Nevím kolik berou M4 ale na noc beru 7-8 látkovek 80tek nebo 70tek + plínu do trojúhelníku určitě znáte, a nikdy žádný tsunami  :lol:  
Navrch kalhotky pévécáčky a pak ještě stahovačky dámské no na to punčošky nebo pyžámko a jde se do hajan.
Bavlnky berou náhodou dobře a když nejsou ničím fixovaný a seš mokrej durch tak vstaneš a máš je na kolenou jak jsou těžký když v tom budeš dlouho chodit.
Jo každá radost má své. Takže nějak si přeber a na bavlnkách ušetříš, do města beru minim jen tři nebo čtyři by nebyla kulatá prdélka ale stejně se najde
nějakej detektív kterej má voči snad všude a ještě upozornuje lidi stylem hele ten blb má snad plíny. Lepší je to neposlouchat a hlavně se nečervenat nebo
se práskneš jen při otočení by jsi viděl kdo to říkal. Občas je taky musíš vyvařit. Když je přemáchávám po nehodě tak dávám změkčovač a jsou pořád supr
tzn. měkoučké a jemné a jsou OK. Takže zabalit a nekecat a spát. Jak se říkávávalo: pomodlit,vyčurat a spát. :)  Tak jo zatím pa. A plínkám zdar.  :D

boy_in_nappies:
In-tex nejlepší igelitový kalhotky, co jsem kdy zkusil!

johan:
kde je možnosť zakoupeníé

Pan J2:
Já nevím, mně kalhotky z In-texu protékají. Ale ještě jsem nezkoušel ty s dvěma gumičkama okolo stehen.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi