abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Látkové plenky / igelitové kalhotky
Kde se dají koupit gumové kalhotky?
jurko:
pačili sa my nohavičky z pvc a povrch latka dobrá inšpiracia
nobody:
http://www.inkontinence-v-bavlnce.cz/
supr. firma. po objednání nejpozději do týdne jsou na poště :)
Jediný problém je , že teď na 2 měsíce bude odstávka (předělávání firmy) :(
Už mám jedny a objednal jsem si další (obojí s vnější látkou)
Mircaa:
--- Citace: "Mircaa" ---Zdravím ještě nedávno se vyráběli v jedné výrobně u Vsetína a pro nezájem byla výroba ukončena ted cituji mail: výroba byla pro nezájem ukončena,nicméně lze ještě nechat nějaké ušít z PVCjako jednovrstvé navlékací cena do vel:M 200,Kč od vel:L 250,Kč + poštovné v případě dohody lze ušít i jiné provedení/ tak píše pí.Palčíková nechal jsem si zhotovit 3krát navlékací+3krát zapínací čekám na odpověd již 3týdny snad budou nabídl jsem pro Vás obnovit výrobu ale paní zatím mlčí tak nevím dojdou li ozvu se jinak mám Zatexy + koupeno "kdesi" a vlastní výrobu mám ještě 2adresy na výrobu čekám na odpovědi pojede li vložím kontakt hm tak jo.
--- Konce citace ---
Prominte ale zase pozdě a s křížkem po funuse. Paní Palčíková měla ještě krom výroby plen.kalhotek jednu usedlost a také nějaký ten hotýlek. Tenkrát jsem ji tzv.usekl ale ona mrška mi po dvou a půl letech napsala na inzert že ráda zhotoví kalhotky na plínky. Jo tentrát jsem o tom nepsal ale jestli se do dnes na toto théma viz plínky a oblečení na ně zajímá tak by se mněla jak ji znám někdy ozvat a nebo nás dá do kýblu jako použité plínečky které ještě nepáchnou. Tak jest.No a aby tomu byl ten správný konec tak jsem pri dělání tečky na klávesách se polil kafem a zrovna na krásný kalhotky co držejí plínky tzv. pastelové barvy a na nich je vidět vše, já bych si dal do držky a ještě k tomu bílý svetr tam to kafe bude tuplem vidět dal sem hned namočit ale nevím jak to dopadne. Hm a mám to až v punčocháčích mokrou nohu a kavčo kdesi,to znamená se na půl převlíct no nejsem debil? Já bych do toho kop,plínky budou můj hrob. Hm studí to jdu pro jiné. Jo a máte někdo doma sukýnku jak nosí japonské dívky do školy jako uniformu? Sehnal sem ji u nás za 380,-Kč ale ta tzv.prdí. Je super ale nemá šle je jen boková velikost č.42. Je super!!! Výška 37cm ale super máš li plínky a malý pohyb tělěm ku předu tak zadeček a plínečka krásná jest. Končím a zatím pa to ja. Jdu se vyprat štve mi to jedno blbý kafe po ránu. Čau bejbata češata. Ahojík. ;) :lol: :cry:
jurko:
pre mna je lakšie si dávat do gumových nohavičiek jednorazovky ako latkove.je to už velmi davno čo som dostaval latkové plienky do gumovych nohavičiek naposledy ked som mal 14 rokov.večer ma moja mama prebalila do do latkových plienok a natiahla gumové nohavičky ,ja som si dal pyžamo ale pri pohybe a ležaní som stále počul šuštat gumu alebo pvc .A pod pyžamovými nohavicami bol vidiet balík plienok,latkove plienky menej sali moč ako teraz jednorazovky tak že som par krat aj pretiekol ale pod plachtou som mal igelit tak že to ušlo.
Pan J2:
Mohl by mi prosím někdo pomoci s mým dotazem? Vždycky jsem používal jen jednorázovky kvůli jednoduchosti. Použít-vyhodit. Teď uvažuji z důvodu úspory o látkovkách aspoň na noc a zajímalo by mě kolik bavlněných látkovek je asi srovnatelných s Abri Form M4? Díky.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi