abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Látkové plenky / igelitové kalhotky

Kde se dají koupit gumové kalhotky?

<< < (4/11) > >>

nobdx:
No ja nevim, ale kdyz vezmu kvalitu, tak za tu cenu byly ty kalhoty z Inky drahe.
Srovnam-li to s tim, co jsem si koupil pres net z USA, tak porovnavam neporovnatelne. Kalhoty z Inky toho nikdy moc nevydrzely, provedeni nic moc, na pohled taky nic moc.
Z USA mam kalhotky jak zapinaci tak natahovaci, vzdy v preciznim provedeni, davam jim zabrat mnohem vic nez kalhotam z inky a i presto, ze neketere mam vic jak dva roky, tak jsou v perfektnim stavu. A o vyberu materialu ani nemluvim, od jednobarevnych az po mraky vzoru potisku z kterych si muze clovek vybirat. A kupoval jsem je mnohem draz, kdy byl dolar za mnohem vic nez dnes za 25Kc. Dnes jedny kalhotky vychazi orientacne kolem 400.

Vendulka:
Myslím, že se to tu bude psát pořád dokola, že z INKY ty výrobky jsou nekvalitní a tím pádem drahé. Jak látkové pleny, tak igelitové kalhotky. Nic to v podstatě nevydrželo a to nemluvě, že vám poslali to co jste vůbec nechtěli. Důvod byl jasný neměli konkurenci.

Anonymous:
ja jsem si u inky objednával pouze kalhoty natahovací vydržely délé než kalhoty se zapínáním v bocích pleny jsem od nich nikdy nekoupil protože je měli dražší než v obchodě

sinsemillis:

--- Citace: "Vendulka" ---
--- Citace: "Sambal" ---No já nevím? S tou cenou to třeba není podle mě tak špatnný. Koukali jste někdy na ceny v sexschopech? Myslím, že pod 1 000ku se nedostanete.
--- Konce citace ---
Já myslím že kdybych šel za první krejčovou tak mi ušije nové, a určitě se dostanu pod tisíc korun, V sex shopech je drahé vše.
--- Konce citace ---

Opět nesmysl. Ty asi moc do sexšopů nechodíš co? Jak můžeš tvrdit, že je vše v sexšopech drahé? To jseš celý ty  Xsmile .
Myslíš si, že cokoliv co řekneš, tak musí být zákonitě pravda...ale to se mýlíš remcale Andulko. Schválně, než něco plácneš, zkus si ověřit fakta.

K tématu:

http://www.ebay.com , asi nejlepší volba. Široká nabídka, ceny začínají i s poštovnym na cca 300kč. Lze se domluvit na způsobu platby. Možnost zjistit, kdo je důvěryhodný.
Případně si zajet do Němec.

Vendulka:
Ty máš několik vad. Ta první je, že máš prdel v zadu. Ta druhá, že reaguješ na články poněkud starší a v té době taková situace byla. Tobě je to jedno, hledáš co píšu já, abys tam mohl připsat své oblíbené slovo remcal. Při kterém prožíváš určitě orgasmus. Jinak bys ho nepsal pořád dokola.

Ps: Jak ukazuje děfeček nápis na skále: Kdybys nebyl hlupákem, nestal by ses medvědem.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi