abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Látkové plenky / igelitové kalhotky
Kde se dají koupit gumové kalhotky?
Vendulka:
Myslím, že zájemci jsou. Jenže je tu problém. Kde si to mají nechat poslat aby nemuseli dát svou adresu. Nemyslím sebe.
sambal:
Co se týče Inky, všimli jste si někdy na hl. stránce malinkatých písmenek:
--- Kód: ---Plenkové kalhoty, igelitové kalhoty, gumové kalhoty, menstruační kalhoty, pvc overaly, ložní soupravy, pleny, plenky, podložky,špendlíky, diapers pants, pvc pants, rubber pants, diapers, plastic pants, Gummihosen, Windelhosen, Plastikhosen, Windeln
--- Konec kódu ---
To se pak stránky dobře zobrazují na předních pozicích ve vyhledavačích z002
Vendulka:
--- Citace: "Sambal" ---No já nevím? S tou cenou to třeba není podle mě tak špatnný. Koukali jste někdy na ceny v sexschopech? Myslím, že pod 1 000ku se nedostanete.
--- Konce citace ---
Já myslím že kdybych šel za první krejčovou tak mi ušije nové, a určitě se dostanu pod tisíc korun, V sex shopech je drahé vše.
sambal:
Tak to taky dělám, pokud něco ušít chci....
raulik:
Kdysi jsem mel v planu vytvorit net shop pro inku, ale pak z toho nejak z onboustrannych duvodu seslo...
Add vyrobky -> cena dobra, kvalita relativne taky (samo ze trochu nesedi velikosti ale to bych u tehle ceny opominul.. (zmerte si cas na vyrobu, cenu materialu a jste na cene skoro stejny), ale co mi dost vadi, ze objednavka neni casove dodrzena, vyrobky jsou z jinyho materialu, v jinych veliksotech nez clovek objednal... Z 13 vyrobku z jedne me objednavky bylo 5 jinak velkych a 4 z jineho materialu. zbyvajici 4 byly takove ty zavazovaci pouze ustrizene kalhotky vsechny stejne. tzn zaver : pouzil jsem nakonec asi 7 vyrobku a ozelel material..
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi