já nepiju skoro vůbec, dyžtak míchané nápoje.. nejsem jak vy, kluci - 20 piv za večer jako když bičem mrská

ale v létě to jinak nejde, než více pít (vodu).. jeden z důvodu, proč jsem začala nosit plínky je, že když jsem omezila pití, bolela mně často hlava.. ohledně pokakání, nebo obecně pomluv ze stran okolí, nejradší jsem přirozeně bez plínky, už kvůli sexu s přítelem, kdy po použití plínky musí následovat sprcha a to sex oddaluje.. ale někdy je mít plínku praktické a proč si to v tu chvíli neužít, žejo

zejména v Praze, no tak se v plínce nepromenáduji v mé čtvrti, ale jdu někam jinam, no a pokakaná plínka? obecně to lidi tipnou pokaždé spíše na díte v kočárku, kdyby tam žádné nebylo, tak je tam důchodce, který si pšouknul a kdyby se předsejenom lidi koukali po vás, tak vždy se dá říct, že sem šlápla psovi do hov.. rozhodně nikdo nepředpokládá, že ta dvadsetiletá pubertačka se posrala

.. lidi o plínkach nemají takové povědomí, jako my, my je hledáme na jinejch, ale oni jsou v tom, že je nosí děti, postižení, nebo důchodci.. ne hubená dvadsetiletá puberťačka..