No mně to právě přišlo jenom v té fólii, bez krabice... Ale rozdělat to z toho mně teda zabralo asi 20 minut. A co třeba Malkol?
Moderátorům se omlouvám, nevšiml jsem si toho.
No tak
Malkol bych nedoporučoval, s diskrétností si hlavu nelámou, beru od nich cévky na poukaz, musím brát od nich jelikož jsou výhradní dovozci, cévky mi chodí ve dvouch krabicích jedna je originál od výrobce a druhá jakou vezmou, na originální je velkej nápis Coloplast

a samolepka prozrazující obsah

a zbytek cévek přišel v bedně od plínek molicare (jinak protivné pošťačky mi chtěli balíky přinést až do patra :oops: )

a v bedně od emitních misek

Odpovědi na email s žádostí o diskrétní zabalení jsem se nikdy nedočkal a asi po třech týdnech jsem si od nich objednal plínky a přišly zabalené v černé folii, jenže ta vrstva byla tak slabá že obsah byl nádherně vidět.
Krásně si užívají svého monopolu kolem výrobků Coloplast a na zákazníky serou. Taky proč ne, když jen za mne jim VZP zaplatí měsíčně 7500,- Kč
Tak taková je moje zkušenost.
Naopak dobré zkušenosti mam s firmou Abena, vše co mi zatím poslali bylo diskrétní a pod jménem jiné firmy (Untraco), vždy přišla hnědá kartonová bedna jen s velkým nápisem M4,M3,S1 který nezasvěcenému nic nepoví :lol: