abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Pravidla VIP sekce
Mluví k vám Sambal, váš bůh... :)
raulik:
zatim ti to pujde, a az rozhodnu, tak ti to jit prestane.. leda bys poslal vsechny mozne adresy..
jinak se pracuje na omezeni pouze pro CR a pripadne SK, nehodlam mit problemy...
zase na druhou stranu, na ftp veci nemazu, a ani mazat nebudu a neni se stahovanim takovej voser jako na ruznejch webdrive apod..
mskvor:
Po několika pokusech se mi konečně povedlo uploadovat film z produkce Babydoll Die Neidische Schwester - Závistivá ségra. Má 50 min a pak jsou k tomu připojeny nějaké klipy Celine. Užijte si to....
raulik:
Uploadoval jsem foto a videa z pl***ic n***y a theru***rcli**c...
lycanth:
Len tak pomimo: keby ste náhodou vyšli z miesta na ftp, mám platený rapidshare účet, kde súbory vydržia neobmedzene (resp. kým to budem platiť, tj. minimálne veľmi dlho ;-), akurát pre ľudí bez účtu na rapidshare je to limitované na 100 MB/deň). Dalšia možnosť je ftp:// alebo sftp:// ale tam už mám limitovaný traffic. Podrobnosti ked tak osobná pošta.
raulik:
S mistem bych si zatim starost nedelal.. Nic se tam platit nemusi, data jsou neomezeny a nikdo nemusi mit ucet (me se prave nelibej tyhle ukladaci weby, clovek jak nema ucet tak je vzdy nejak omezen, z ftp si stahne kdo chce co chce jako kdyz kopci soubory na disku (samozrejme musi se to naucit !))..
Ftp tu je, tak nevidim duvod zakladat dalsi. Moznost sftp tam je take, ale nikdo o ni nezadal. (Teoreticky jsem schopen jit az na uroven certifikatu a vpn pro pristup na ftp, ale vysvetlil by to nekdo zajemcum ? To uz by na kazdeho bylo moc...
Necituj, reguješ-li na přímo předcházející příspěvek. - edit by Petka63
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi