abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Pravidla VIP sekce
Mluví k vám Sambal, váš bůh... :)
sambal:
Vážení a milý přátelé. Bratři a setry v plenkách, dnes večer, kolem půl noci, stala se věc téměř neuvěřitelná. Díky našim milým francouzským přátelům, dostal se mi do rukou osmapadesátiminutový snímek, na který jsme všichni tak dlouho čekali. Ano, mluvím zde o skvostu jménem DIAPER TWINS - poslední filmový počin společnosti Baby-doll. (Více informací o tomto filmu přímo na stránkách baby-doll.com
Samozřejmě jsem zde pro vás a tento klenot na vás již zítra bude čekat na místě, o kterém se dozvíte, podíváte-li se do svých soukromých zpráv, kde najdete zprávu ze dne 6. Října 2007.
schwarczman:
žádnou zprávu z šestého jsem nenašel...
petka63:
Předmět zprávy: Přesun VIP sekce na privátní FTP prostosor
Od: sambal
Odesláno: Sob Říj 06, 2007 5:21 pm
Komu: Registrovaní uživatelé
Vážení uživatelé BabyLandu,
k dnešnímu dni dojde ke zrušení celé VIP sekce a soubory v ni budou přeneseny na privátní ftp, které nám laskavě poskytl Raulík. FTP má kapacitu 20GB, takže dodržujte prosím těchto pár podmínek. Nenahrávejte na server amaterské, nebo fake fotky, soubory již nahrané někým jiným, fotografie a videa ukládejte do příslušných složek (popřípadně je vytvoře) ale pouze pokut máte celé série. Chceme mít kvalitní FTP server s kvalitním materiálem.
O registraci na FTP server si pište na e-mail http://www.whatismyip.com )
Do několika hodin Vás buď já, nebo Raulík osobně zaregistruje a můžete se přihlásit.
Je přísně zakázáno někomu jinému předat svůj login
Ještě jedna drobná zmínka. Abychom i tak zvýhodnili VIP uživatele, budou VIP uživatelé moci stahovat nepřetržitě. Všichni ostatní budou mít nastavené ratio na 1:3 ( to znamená že za 1mb který na FTP nahrajete si můžete 3mb stáhnout)
sambal:
Ano, to je ono, díky Petko
Co se týče toho prostoru 20GB, Raulík k němu přidal 100 GB. Takže se nemusíte bát, bude tam místa dost, to snad ani není reálné zaplnit.
Jen by jsem chtěl upozornit, že pokud někomu nejde se připojit, děláte v zásadě dvě nejčastější chyby.
1) Nemáte vypnutý firewall, nebo v něm nemáte povolený klient, který používáte na přenost přenos přes FTP (ano, klient, rozumný je total commander, ještě lepší FLASHXP), pokud bude čas, hodím sem podrobný návod, protože se doufám nikdo nepřipojujete přes internet explorer....
2) Nepřipojujete se v pasivním režimu. (v total commanderu je to nutné nastavit, ve FLASHXP je to automatické, že jinak se snad ani připojovat nebudete.)
vacco:
Mě to bohužel stále nefunguje.Nevím co s tím.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
Přejít na plnou verzi