abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > VIP Sekce
Nosíte plínky do školy?
PetrMyslivec:
Musím říct, že jste měli / máte celkem odvahu. Docela si dokážu představit situaci a to se u nás jak na základní, nebo na střední škle dělo docela často, že by vám najednou z ničeho nic oznámili, že se mění rozvrch a měli jste sportovní výchovu / tělocvik, jak by jste se přestrojili.
Vendulka:
Rozvrh jsem znal. Věděl jaký bude předmět. Co mám v kalhotech věděla i učitelka. Tak, že problém nenastal. Já ty plínky nenosil v té době pro vzrušení. To tady nechám jiným, které to už ve školce vzrušovalo. Později, když už jsem si je vzal pro to vzrušení, jsem na tělocvik nechodil.
babyserba:
Tak já jsem do školy nikdy plenky nenosil, protože bych měl strach z odhalení a taky v tý době jsem na to neměl dost peněz. Teď, když už chodím do práce jsem si občas bral jen tak pár látkovejch pro ten pocit, ale nikdy jsem je tam nepoužil. Ale musím říct, že v zimě cestou do práce krásně hřály.
Fallen_Angel:
Já si je vzal na fakultu myslim je jednou, ale zato hned Abri form medium X-plus a už když jsem jel do školy, tak byla řádně pročůraná. Byl to docela vzrušující pocit bavit se s ostatníma o seminárce a přitom sedět v úplně mokré plence.
harley:
Do školy ne ,ale do práce chodím snimi každý den .už mám vyzkoušené že 4 látkové pleny ,dupačky a to stažené "bodýčkem"není v džínách moc vidět. jen se každý den modlím aby se po ceste nic nestalo .Nerad bych v nemocnici vysvětloval své žene (nemluve o drbnách ze sesterny :lol: ) co jsem to měl na sobě.První dny jsem musel bejt asi dost nenápadný bo jsem se furt ohlížel a kontroloval , ted už jsem si zvykl a pro ten pocit to stojí za to .
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi