abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > VIP Sekce
Nosíte plínky do školy?
Kulbik:
Jo do školy jsem si párkrát je vzal.Bylo to fajn,ale při me aktivní povaze tonenosí nešlo jen tak.No a práci mám velice aktivní tak je do prace nenosím.
Kolbi
jaja-cz:
No tak do školy jsem plenky občas nosil.
Ne moc často, a snad nikdy jsem s nima nebyl celý den, buď jsem v ní přišel a pak jen sundal a nebo jsem si jí vzal na cestu domů.
Teď v práci jak kdy. Ale pouze tenké, velice spokojen v práci jsem s Bobi absorba.
No a co se týká těch kalhot u obleku, taky bych to neviděl tak černě, taky už jsem je pod oblekem měl.
A navíc ono zkutečně záleží hodně na střihu.
Já v obleku chodím docela hodně rád, jednak mi příjde velice pohodlný, a za druhé si v něm připadám důležitější. Xbiggrin
sinsemillis:
Nosil jsem taktéž Bobi absorba do školy, ale měl sem strach a svíral sem prdel, aby mě někdo ve škole neodhalil. Byl to docela risk, páč sem chodil na průmyslovku a tam byly samý chlapí. To by byla tragédie, někdo se to dovědět. Nejvíc sem si troufnul dvě bavlněný a jednu Bobi absorba. Ale vůbec sem si to neužil kvůli strachu..
Vendulka:
Jak psal Mirek, když já nosil plínky do školy, tak byly jen bavlněné. Nosil jsem je do první a druhé třídy. Pak už do školy ne. Teď v nich chodím kdekoliv.
abboy:
parkrat jsem mel plenku (pantsku) pod oblekem na prednasce a jednou dokonce na zkouzce z matiky
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi