Autor Téma: Musíš znovu vyrůst  (Přečteno 2189 krát)

Offline chlapeček

• 101 a více
Musíš znovu vyrůst
« kdy: Října 13, 2025, 15:48:11 »
                                                 Musíš znovu vyrůst .

1. jak vše začalo .

Omlouvám se za pravopis .

Žil jsem celkem poklidný život malého dítěte až do nástupu do první třídy . V té době se vše změnilo . Mamce se narodil druhý kluk , můj brácha Pavel . Táta od nás odešel s tím , že dalsí dítě už nechtěl . Ze začátku mě ten mrňous štval . Furt jen řval a veškerou pozornost mamky bral na sebe . Jenže postupně rostl a když začal lést a později chodit , tak upoutal moji pozornost . Vždy když jsem přišel ze školy domů , mě přiběhl naproti a chtěl ať ho vezmu do náruče . Když jsem ho zvednul tak mi dal vždy pusu a chtěl být semnou . Později jsem si sním čím dál víc hrál . Maminka byla ráda , že jsem se s nim konečně zblížil .

No to sice byla pravda , ale mě od nějaké doby začali fascinovat jeho plenky . Dokonce jsem se mamce nabídl , že ho budu přebalovat a ona souhlasila . Když jsem mu měnil plenku , tak jsem s ním dělal různé blbosti a on se jen smál . Potom se , ale přiblížilo období , kdy se měl Pavlík učit na nočník . Jemu se to , ale nelibilo a nechtělo se mu do toho . A to ani mě . Já si totiž jeho plenky začal vkládat do boxerek a taky si je tajně bral . Představoval jsem si , že jsem též malý kluk a postupně se do nich naučil pomalu se počůrat . Byl to pro mě super pocit . Většinou jsem to dělal , když jsem bral Pavlíka ven . To sme se sešli s klukama , kteří stejně jako já měli na starost své mladší sourozence .

Jednou mě napadla šílená myšlenka . Co kdybych se začal počůrávat a tak si plenky taky vynutil . Jednou večer když už sem brášku uložil do postýlky ve svém pokoji jsem přišel za mamkou . Ona akorát cosi pletla .

,,Mami mně napadla no taková zvláštní myšlenka . ‘‘ oslovil jsem jí po chvilce ticha .

,,No copak tě napadlo Vlastíku ? ‘‘ .

,,No chtěl bych zase nosit plenky jako Pavlík . ‘‘ vyhrknul jsem na ní .

Ona chvilku mlčela jak byla asi v šoku .

,,Co tě to prosím tě napadlo ? Ty jsi velký kluk a nemusíš nosit plenky . To je tak Pavlíkovi závidíš ? Mimochodem jsem se tě chtěla zeptat na jednu věc . Zdá se mi , že ubívají Pavlíkovi plenky občas nejak moc rychle a on se hlavně nesnaží chodit na nočník . Nevíš náhodou o tom něco ? ‘‘ zeptala se mě a pohlédla mě do tváře .

Já byl zticha a jen přemýšlel jak jí to vysvětlit .

,,No já tak nějak nevím , ale chci prostě nosit zase plenky . Jsou hrozně pohodlný . Oparvdu bych je chtěl . Co když se teď tady pokakám do tepláků a počůrám ? ‘‘ .

Ona odložila pletení a podívala se mě přímo do očí .

,,Tak se podívej Vlastíku , naštěstí jsem si o tom už něco zjistila . Pokud to uděláš , staneš se zase malým dítětem . Bude ti přesně jako Pavlíkovi a ty budeš muset znova vyrůst . Budete vyrůstat spolu , jako dvojčata . A aby sis vše pořádně užil , tak se vám oběma zpomalý růst . Jeden váš mesíc života bude trvat ve skutečnosti dva . Tobě , ale zůstane tvoje plné myšlení . Jen tělo se jaksi změní . Ale upozrňuji tě , že změna zpět bude možná až před tvým novým nástupem do školy . Tedy až za několik let . Kamarády moc neztratíš , protože nejsi jedinný kdo po této změně touží . ‘‘ , pověděla mě ona .

V tu chíli jsem byl rozhodnutý . Pustil jsem svoji pořebu do tepláků . Za chvilku jsem byl mokrý a i pokakaný .

,,Tak jsi se rozhodl jak tak vidím . Teď tě tedy vykoupu a zabalím do plenky . Potom dostaneš láhev s mlíkem a půjdeš spát . Ráno ti nastane nový život ‚‘‘ .

Vzala mě za ruku a odvedla do koupelny . Sundala ze mě všechno oblečení a vyhodila ho do koše s tím , že tohle už potřebovat nebudu . Napustila do vany vodu a mě do ní posadila . Dala mi tam lodičky a já si mohl po dlouhé době pekně hrát . Jen mě nešlo furt do hlavy , jak to myslela s tím , že se mě změní moje tělo .

Ona po chíli přišla a celého mě umyla . Bylo to po dlouhé době kdy mě věnovala takovou péči a já si to užíval . Když jsem byl čistý , tak mě zabalila do osušky a odvedla ke mně do pokoje . Celeho mě důkladně osušila a potom s něžností zabalila do plenky . Dala mě tričko a uložila do postýlky s tím , že se hned vrátí . Já mezitím zkoumal pocit jaký mě dávaly plenky .

Za chvilku se mamka vrátila a nesla jednu z Pavlíkových láhví plnou mléka .

,,Takže , poslední možnost vše odvolat . Pokud vypiješ tuto láhev , už není návratu ‚‘‘ pověděla mě ona a podívala se mě zblízka do očí .

Já so od ní vzal láhev a začal ji sát . Když jsem jí vypil , tak sem ji dal mamce .

,,No jak tak vidím , tak ses rozhodl . Tak jo , ráno se uvidíme . Já jdu objednat další věci pro moje rozkošná dvojčata ‚‘‘ prohlásila ona .

Dala mě pusu a šla pryč . Chvilku jsem ještě přemýšlel když na mě začalo jít velice rychle spaní . Nebojoval jsem s tím dlouho a za chvilku usnul velice tvrdě . Těsně před usnutím sem ucítil divný pocit v celém těle . Jako kdyby mě tak trochu se začalo zmnšovat nebo zcvrkávat moje tělo . A taky se mi zdálo , že slyším Pavlika který řekl zvláštní větu .

,,Děkuji ti Vlastíku , že ses ke mně přidal . Moc si vše spolu užijeme ‚‘‘ .

Potom jsem už usnul .

Pokračování příště pokud bude zájem

Offline goodnite

• 101 a více
Re:Musíš znovu vyrůst
« Odpověď #1 kdy: Října 14, 2025, 06:09:14 »
Vypadá to zajímavě určitě pokračuj

Offline JiříS

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
« Odpověď #2 kdy: Října 14, 2025, 14:50:49 »
Pokračování prosím

Offline MojePlenka

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
« Odpověď #3 kdy: Října 14, 2025, 20:15:44 »
Ano pokračuj už ted se těšíme  na popkračování  :)

Offline gumplík

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
« Odpověď #4 kdy: Listopadu 02, 2025, 12:18:27 »
Taky se připojuji k ostatním a taky pokračuj v psaní dál. :)