Autor Téma: Jak jsem zkusil iD Maxi Prime  (Přečteno 2812 krát)

Offline cisco

• 10 a více
Jak jsem zkusil iD Maxi Prime
« kdy: Června 08, 2024, 20:03:46 »
Ahoj děcka,

nedávno jsem v lékárně objevil pro mě nové plenky iD Slip Maxi Prime. Myslím že plenek s kapacitou 4450ml (M) se v lékárnách moc běžně nevidí. Neváhal jsem a objednal. První testování za sebou. Byl to luxus. Mezi nohama jsem je cítil hned co jsem je nasadil. Byly širší než jsem zvyklý. Ještě že jsem si vzal ven nejvolnější kraťasy a nejdelší košili z mojí skříně. Takový pocit jistoty jsem už dlouho mezi nohama neměl 🤗 (nesrovnávejme s ABDL plenkama 3x dražšími). Po první plence jsem prostě nadšený.

Je mi jasné že musím rychle objednat nějaké "normálnější" tyto bych v riflích neschoval.

iDčka není moje nejpreferovanější značka ale mají něco do sebe. Nejradši mám Teny. Obecně u Tena a iD mě totiž pasuje M velikost. U ostatních musím sáhnout po L a ty jsou na mě prostě velké. Nemám rád ten pocit když jsou jednorázové moc velké.

Tena je špička. U ID se mě tu a tam utrhlo lepítko když jsem to přehnal při nasazování, jsou zase ale o poznání šustivější než Teny.

Prime jsou ale o kategorii jinde. Vše je pevnější, plnější a přetekly až když už byly celé kompletně nasáté (od 9-17h a dostatečné zásoby tekutin k tomu).

Jo a ještě odkaz https://www.drmax.cz/id-slip-medium-maxi-prime-plenkove-kalhotky-s-lepitky-15-ks

Tak jsem se s vámi podělil o svůj názor. Každému ale může vyhovovat něco jiného.

Offline Ali

• Registrovaný uživatel
  • 5 a více
  • Nazdar, jsem Ali, vaše drblá potvora od vedle.
    • abdl.cz
Re:Jak jsem zkusil iD Maxi Prime
« Odpověď #1 kdy: Června 09, 2024, 00:41:15 »
Souhlasím, Teny mi mezi zdravotními značkami také vyhovují nejvíc. Když jsem naposledy zkoušela ID, nevyhovovaly mi kvůli lepítkům, to bylo pro mě jejich hlavní negativum. Ty konkrétní, co jsem měla, totiž měly hodně jemný plastový povrch a snadno se mi, kvůli vysoké manipulaci, roztrhly.
« Poslední změna: Června 09, 2024, 13:59:17 od Ali »
Byla jsem tu 🤯.

Offline Malejjelen

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
« Odpověď #2 kdy: Června 09, 2024, 13:14:29 »
ID jsem mel rad dokud byli igelitové. Jaký mají tyto povrch ?

Offline cisco

• 10 a více
« Odpověď #3 kdy: Června 09, 2024, 13:39:17 »
Zkoušel jsem předtím jako alternativu iD Slip Maxi protože měli o trochu větší absorbci než Teny. Překvapil mě šustivější zvuk. Řekněme že se mi zdálo že tam nějaká menší část igelitu je. Večer pod pyžamem to bylo mile slyšet. Teny nejsou slyšet vůbec. Ty Prime jsou už ale jen textilie. Nevadilo mi to. Igelit je fajn, ale když je nosím na kvantitu (v módu DL 🙂) tak na tom nesejde.

Offline Ali

• Registrovaný uživatel
  • 5 a více
  • Nazdar, jsem Ali, vaše drblá potvora od vedle.
    • abdl.cz
« Odpověď #4 kdy: Června 09, 2024, 13:51:15 »
Možná se ID od doby, co jsem je posledně zkoušela, taky změnily. Měly dobrou absorbenci, to určitě jo. Možná nakonec ještě zkusím znova :D
Byla jsem tu 🤯.

Offline xxx

• Příliš sexy na normální nick
  • 101 a více
« Odpověď #5 kdy: Června 09, 2024, 17:04:57 »
Určitě zkus!  :) ID jsou jedny z nejlepších.

Offline babyserba

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
« Odpověď #6 kdy: Června 16, 2024, 11:16:49 »
Má někdo zkušenost, jestli jsou lepší tyhle ID nebo Super Seni quatro? Tyhle seni teď docela používám, ale trápí mě, když v nich jdu třeba několik kilometrů, tak mám odřená třísla. Tutéž zkušenost mám i s Tenama. Na tohle byl vždy nejlepší igelit, s ním jsem problém neměl.

Offline Alguien

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
« Odpověď #7 kdy: Ledna 04, 2025, 22:41:30 »
Tak ty musím zkusit, protože splňují to, co miluju. Jsou šuštivé a pořádně tlusté. Škoda, že už nemají igelit. Ale zase nemůžeme mít vše.