Autor Téma: Sraz 2023 20-21.5  (Přečteno 52091 krát)

Offline FrantaM

• Existující tvor
  • 101 a více
Re:Sraz 2023 20-21.5
« Odpověď #105 kdy: Dubna 06, 2023, 18:41:03 »
Říkals něco FrantoM? - Musel jsem.. Není myšleno zle. Nehejtím, ale je fakt, že srazu se chce věnovat a tento není úplně ideálně prezentován. Jsem rád, že jsme takto maličká země, neb i na druhou stranu je to relativně kousek a "vždy" někdo pojede tím směrem, ale.. S Dominikem jsem si před pár hodinama psal a prý to dá dokupy.
Nerad hejtuji, nicméně svůj názor jsem psal ve svém předchozím příspěvku. ALE: na jednu stranu bych rád věděl, kde se sraz koná, avšak chápu, že Dominik nemá v hlavě jen ten sraz, NAVÍC PSAL, ŽE MÁ NĚJAKÉ PROBLÉMY OHLEDNĚ ÚČTU. Pochopím, že pak nechce zveřejňovat, kde se sraz bude konat, aby tam nepřijeli i účastníci, kteří se předtím rozhodli, že se srazu nezúčastní, a věřím tomu, že tento týden se účastníci, kteří zaplatili, dočkají správných informací v SZ.
prostě a jednoduše: kdo si myslí, že je jednoduché uspořádat sraz se vším všudy, ať dá vědět, a zkusí si to se vším všudy, co pořádání srazu obnáší. Každý soudný člověk musí uznat, že to není žádná prdel. a to ať už jde o hlídání plateb, vyhledávání vhodného objektu atd.

Offline Ali

• Registrovaný uživatel
  • 5 a více
  • Nazdar, jsem Ali, vaše drblá potvora od vedle.
    • abdl.cz
« Odpověď #106 kdy: Dubna 06, 2023, 19:53:33 »
Někteří lidi se v téhle diskuzi hlavně potřebují hodit do klidu. Tolik drama jsem naposledy viděla na základní škole.
Byla jsem tu 🤯.

Offline ababyi

• Administrator
  • 101 a více
    • mmmm.sk
« Odpověď #107 kdy: Dubna 07, 2023, 09:24:05 »
Presne.
Keď mi niekto v stredu povie, že cez víkend dá info o akcii, ktorá bude za 6 týždňov, tak počkám. Ponáhľame sa niekam?
Navyše, fakt nečakám, že keď tu napíšem "miernite sa", zábava bude eskalovať.
Každý deň prináša nejaké prekvapenie :)

Offline ababyi

• Administrator
  • 101 a více
    • mmmm.sk
« Odpověď #108 kdy: Dubna 07, 2023, 09:28:16 »
PS: Kričanie pomocou CAPS LOCKu je priamo v pravidlách ... zakázané. Dajte si kávičku, alebo kakavko do fľaštičky, vyspite sa, a uvidíme, či pretlak emócií dožije do rána.

Offline FrantaM

• Existující tvor
  • 101 a více
« Odpověď #109 kdy: Dubna 07, 2023, 09:47:28 »
PS: Kričanie pomocou CAPS LOCKu je priamo v pravidlách ... zakázané. Dajte si kávičku, alebo kakavko do fľaštičky, vyspite sa, a uvidíme, či pretlak emócií dožije do rána.
Promiň, trocha jsem se unáhlil, chtěl jsem jen zdůraznit ten fakt, na který sám Dominik upozorňoval.

Offline cesestka

• Existující tvor
  • 101 a více
« Odpověď #110 kdy: Dubna 11, 2023, 06:58:42 »
J8 o voze a vy o koze!!
AŤ tedy organizátopr napíše, že přihlášky na část srazu nejsou  možné, ať napíše že bez přihlášení dopředu účast není možná atd. Ať tedy napíše podmínky účasti jednoznačně. Ale tento přístup je tristní a doufám že skončí fiaskem, aby si organozátor uvědomil, jak se takovýto akce dělají!!

Offline fusak

• Existující tvor
  • 101 a více
« Odpověď #111 kdy: Dubna 11, 2023, 10:26:31 »
Ja naopak dúfam, že to fiaskom neskončí :)
Fakt je, že víkend prešiel, a info neprišlo žiadne.
Fakt je, že ľuďom z ďaleka by aspoň oznámenie miesta a +/- času pomohlo, nech viem, kedy sa vytrepať z domu a či a kde si urobiť medzizastávku, keďže beriem ďalších ľudí, ktorých tiež načim zorganizovať.
Ale nie je všetkým dňom koniec.
Verím, že to Kamikadze dá na parádu a nie nosom k zemi :)
Držím palce a teším sa na info.

Offline cesestka

• Existující tvor
  • 101 a více
« Odpověď #112 kdy: Dubna 12, 2023, 07:02:58 »
Podle mě každému kdo trochu uvažoval o nějaké účasti chybí jedná opravdu zásadní informace a to je oblast konání!!! Nikdo po něm nechce GPS souřadnice, ale určitě se každý rozhoduje podle toho jak to má daleko. Když to bude v Aši nebo v Košicích, tak určitě z Brna nepojedu, když to bude na Vysočině, nebo okolo Prahy, tak o tom budu aspoň trochu uvažovat, když to bude v Bratislavě, Olomouci apod. tak už budu o účasti uvažovat více, když to bude u nás na brněnsku budu asi uvažovat o účasti už reálně. A u lidí z Aše nebo Sokolova (Šumavy apod.) to bude přesně opačně. Pokud ani tuto základní informaci není schopen pořadatel oznámit, tak mu přeji, aby na tom prodělal gatě a už to nikdy nepořádal a aby to pořádal někdo kdo to umí a hlavně kdo umí aspoň trošku komunikovat s možnými účastníky. nejedná se o ty co zapaltili ale o ty co mohli reálně se účastnit a zaplatit!!

Offline ababyi

• Administrator
  • 101 a více
    • mmmm.sk
« Odpověď #113 kdy: Dubna 12, 2023, 09:13:08 »
Ako sa u nás vraví: každá iniciatíva bude po zásluhe potrestaná

Offline newbie

• Jsem modrej
  • 101 a více
  • *
« Odpověď #114 kdy: Dubna 13, 2023, 16:58:14 »
Ja nemam nic proti tomu, ze se nekdo snazi neco udelat pro komunitu, ale tohle je fakt komunikace na baterky. :/

Offline JiříS

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
« Odpověď #115 kdy: Dubna 13, 2023, 22:04:35 »
Podle mě každému kdo trochu uvažoval o nějaké účasti chybí jedná opravdu zásadní informace a to je oblast konání!!! Nikdo po něm nechce GPS souřadnice, ale určitě se každý rozhoduje podle toho jak to má daleko. Když to bude v Aši nebo v Košicích, tak určitě z Brna nepojedu, když to bude na Vysočině, nebo okolo Prahy, tak o tom budu aspoň trochu uvažovat, když to bude v Bratislavě, Olomouci apod. tak už budu o účasti uvažovat více, když to bude u nás na brněnsku budu asi uvažovat o účasti už reálně. A u lidí z Aše nebo Sokolova (Šumavy apod.) to bude přesně opačně. Pokud ani tuto základní informaci není schopen pořadatel oznámit, tak mu přeji, aby na tom prodělal gatě a už to nikdy nepořádal a aby to pořádal někdo kdo to umí a hlavně kdo umí aspoň trošku komunikovat s možnými účastníky. nejedná se o ty co zapaltili ale o ty co mohli reálně se účastnit a zaplatit!!

Předně uvažoval jsem ale jsem právě z toho Sokolova Karlovarský kraj takže vždy daleko od setkání 🥺 jak sraz tak s někým takže informaci jakém kraji by se dost hodila alespoň 🥺

Offline tretioko

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
« Odpověď #116 kdy: Dubna 14, 2023, 14:13:13 »
Chcou sraz, ale pak nikam nechou jet... Já bych třeba jel, ale mám to několik tisíc km. Jet z Karls Badu do Prahy, Brna nebo HK je pro někoho opravdu nepřekonatelná překážka.

Offline FrantaM

• Existující tvor
  • 101 a více
« Odpověď #117 kdy: Dubna 16, 2023, 07:28:55 »
Vzhledem k tomu, že zbvá málo přes měsíc ohledně konání srazu, hodily by se nějaké informace alespoň pro ty, kteří již zaplatili. Nebo se sraz nakonec konat nebude?

Offline cesestka

• Existující tvor
  • 101 a více
« Odpověď #118 kdy: Dubna 17, 2023, 06:55:50 »
Nechci malovat čerta na ze´d, ale já bych se vsadil že žádný sraz nebude, když vidím tu NEkomunikaci!! Takže ne palec dolů, ale minimálně dva palce dolů.

Offline Maker

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
« Odpověď #119 kdy: Dubna 17, 2023, 21:26:39 »
Hmm divný...

I když jsem většinou optimista, tak začínám chytat pocit, že tohle fakt nevyjde (rád bych se mýlil). Nechci hejtit, ale nepřijde mi moc fér jednání stylem - "příští víkend/týden/měsíc už zašlu definitivní info" a pak je ticho po pěšině. Když vím, že to nesplním, tak to snad neslibuju. To, že můžu mít problémy je naprosto pochopitelný, zvlášť v téhle době, ale čas na to byl celý rok, a za celou dobu nikdo neví vlastně nic. A stačilo by klidně říct: "hele lidi, mám teď problémy, teď na to nemám čas, odložíme to... atd. atd." Nevím něco, ať lidi, co zaplatili vědí, na čem jsou.