Zdar a sílu přátelé.
Okolnosti mě přivedly na myšlenku, napsat sem něco o tom, proč je někdo modrý, proč je někdo přiliž sexy na normální nick, proč je někdo zloděj.
Pokud se na fórum zaregistrujete, jste pouze registrovaným členem a ručně - jakmile si všimnu, či jakmile se představíte - Vás přeřadím do skupiny registrovaní uživatelé či skupiny příliš sexy na normální nick - kterážto složí pro uživatele ala xbv82, uhj87, 888, apod.
Pokud Vás znám já, nebo někdo z adminů, dostanete hodnost existující tvor - což značí, že nejste anonymní slečna(chlap) apod, ale reálný človek.
Moderátor - to je asi jasné, v současnosti je čestným členem Sambík.
Další lepší skupinou pro Vás, je skupina jsem modrej - tato skupina obsahuje lidi, které já osobně považuju za férové, a za které ručím. Jsou to lidé, kteří tomuto fóru pomohli, jsou to lidé, kteří jsou aktivní co se týče srazů atd atd atd. Do této skupiny, resp do kteréhokoliv z členů, je velmi nedoporučováno se navážet, neboť se se zlou potážete - zvláště, pokud patříte pouze mezi registrované. Tyto uživatele považují za své velmi blízké osoby - byť nemusíme mít stejné názory, byť můžeme být každý jiný, mají to v hlavě srovnaný a já jsem poctěn, že je znám.
A pak zde máme skupiny z druhé strany.
Taková skupinka nemakačenko - ta je připravena pro lidi, kteří chtěli s fórem udělat tohle, udělat tamto a v reálu, těsně po - toto je důležité - mém připravení podmínek pro ně - se na to vysrali jak na placatej kámen - neřku-li ještě byli drzí, že aspoň začli apod. Na tyto lidi, bych moc nespoléhal, pokud bych s někým chtěl jakkoliv spolupracovat.
Oproti tomu skupina kecal - tam je jasno, Slíbí, že dorazí na sraz, Vy tam čekáte, on nikde, a po třech hodinách Vám zvedne telefon a prohlásí : sem zapomněl no. Tyto lidi povětšinou neznám, mám to spíš z důveryhodného doslechu.
Zbývají dvě skupiny, tak kterou nejdříve ? Tak jo...
Zloděj - v současnosti má tato skupina jen jednoho člena, obyčejného zloděje, který okradl dost lidí na fóru a zároveň švadlenu, které nezaplatil za práci. Lže jako když tiskne, vypráví všude možně, jak ho například nechci na srazu - aby mel alibi, proč něco nemůže řešit, stále má neuveřitelné množství výmluv, ale na sraz přijede přes půl prahy taxíkem. Poslední zpráva je někdy z léta, že vše vyřeší do měsíce ale už opravdu na 100%. No máme skorem konec roku pane Vašnosto, a stále nic.
Banánek - Jsou to lidé, na které chodily delší dobu stížnosti, či nedbali varování admina a byli drzí, prudili ostatní uživatele apod.
K posledním dvou skupinám musím říct jednu věc. Než se k takovému kroku odhodlám, strávím velmi dlouhou dobu diskusí s dotyčným - modří mi říkají, že mám až nadmíru trpělivosti - ohledně jeho chování apod. Bohužel, veřejně to pak druhá strana vypráví jinak. I proto jsem založil vlákno jak nedostat banána, aby zde mohly být zveřejňovány výplody chorých mozků těsně před banánem na cestu.